Skandalozno – Mc Donald’s odbija poslužiti goste bez certifikata o cijepljenju

Skandalozno – Mc Donald’s odbija poslužiti goste bez certifikata o cijepljenju

Sigurno nikada ni u snu nismo mogli zamisliti da će doći vrijeme kada ćemo doći u neki restoran s namjerom da naručimo i platimo hranu i piće i da će nam taj restoran odbiti pružiti traženu uslugu.

Takvu jednu snimku iz našeg doba podijelio je putem društvenih mreža jedan čovjek iz Izraela koji je htio objedovati u Mc Donald’s-u, ali kako nije imao tzv. „Green Pass“ (certifikat o cijepljenju), aparat za narudžbu mu je otkazao poslušnost i odbio ga uslužiti. Svoje iskustvo snimio je kako bismo se mogli uvjeriti da je to stvarno istina.

Iskustvo koje je čovjek podijelio preneseno je iz jednog Mc Donald’s restorana u jednom velikom shopping centru u Izraelu, u Beit Shemeshu. Kada želite poslati svoju narudžbu na velikom ekranu za narudžbe, kliknete na jezik koji želite (u ovom slučaju bio je to engleski jezik) i tada na ekranu piše sljedeće: „In order to proceed with your order, you must confirm that you have a valid green certificate“ (Kako biste nastavili sa svojom narudžbom, morate potvrditi da imate važeći zeleni certifiikat). Ako je vaš odgovor negativan, odnosno – ako nemate važeći certifikat (op.ur. u nas to zovemo Covid potvrdom), ne možete naručiti ništa. Dakle, ako nemate zelenu propusnicu, neće vam dati hranu u Mc Donald’s-u u Beit Shemeshu.

Ogorčeni čovjek koji je snimio video, na kraju govori: „Zvuči kao nacistička Njemačka. Tu smo. Dobrodošli u Izrael 2022.“

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp