Uhićen čovjek koji je verbalno napao papu Franju zbog toga što otvoreno podržava Covid restrikcije i obvezno cijepljenje


Jedan čovjek je demonstrativno prekinuo papu Franju tokom njegovog nedjeljnog obraćanja u Vatikanu, vičući „maske ne pripadaju Božjoj ckrvi. “Crkva nije onakva kakvu je Bog želi”, nakon čega je uhićen i u lisicama odveden.

Video snimak prikazuje nezadovoljnu osobu koja mirno iznosi svoj stav bez pribjegavanja bilo kakvom luđačkom ili nasilnom ponašanju.

Papa Franjo je naknadno odgovorio na uznemiravanje, rekavši: „Želio bih završiti ovo  izlaganje molitvom za njega, našeg brata jadnika koji pati. Jadnik, viče jer pati. Nemojmo se oglušiti o potrebe ovog brata”, dodao je papa.

Papa Franjo inače je žestoki zagovornik Covid ograničenja i obveznog cijepljenja, i to unatoč činjenici  što je njegova vlastita švicarska garda suspendirana nakon što je odbila prihvatiti spomenute mjere.

Papa Franjo također pojačava napore za „provjeru činjenica“ i Big Tech u svrhu cenzuriranja informacija koje se odnose na nuspojave posle primljenih cjepiva protiv covid-a.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp