Mislav Kolakušić – Vrijeme je da se svi udružimo i napokon zaustavimo ovaj Corona teror i fašizam


Mislav Kolakušić u svom se govoru u Europskom parlamentu obratio svim slobodoumnim građanima, pozvavši ih na zajedništvo s ciljem zaustavljanja corona fašizma, čiji kreatori nas sve skupa žele potpuno porobiti.

Njegov govor prenosimo u cijelosti:

„Poštovani kolege, dragi građani. Lockdown i PCR testovi uz neviđenu kampanju straha, što su proizveli? Proizveli su to da su građani izgubili slobodu, izgubili su pravo na kretanje, izgubili su pravo na rad.

Zabranjuje se rad određenim građanima i pritom su izgubljeni milijuni radnih mjesta. Uvođenje PCR testova kao metode utvrđivanja bolesti iz uzroka smrti, je zločin protiv čovječanstva.

To je zločin protiv svakog čovjeka osobno. U povijesti su ujedinjene države pobijedile nacizam i fašizam. Sada novi nacizam koji raste i kojemu nitko ne želi stati na kraj u ime država, stati će na kraj slobodni građani.

Vrijeme je da slobodni građani se napokon udruže i glasno i jasno kažu dosta. Želimo istinu, dosta je laži, dosta je straha. Nekada su se ratovi vodili oružjem, sada će se voditi istinom“.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp