Odvjetnik Thomas Renz poručio ljudima – Anthony Fauci je hladnokrvni ubojica koji želi usmrtiti vašu djecu


Američki odvjetnik Thomas Renz, javno je iznio šokantne tvrdnje o tome da Dr. Anthony Fauci s novim cjepivima koja su spremna za upotrebu, želi doslovno usmrtiti djecu mlađu od 4 godine, u koje se planira ubrizgati minimalno 3 doze ove toksične supstance koja dokazano izaziva miokarditis i srčani zastoj.

Za one koji ne znaju, Tom Renz je američki odvjetnik koji je tokom plandemije inicirao i pobijedio u mnogim sporovima vezanim za obaveznu zabranu cijepljenja! Radi se o istinskom borcu i jednom od najpredanijih odvjetnika u SAD-u koji se bore da istina i pravda pobijede i ugledaju svjetlo dana.

Thomas Renz svojedobno je otkrio šokantne podatke o rezultatima porasta raka i neuroloških bolesti kod mladih vojnika u dobnoj starosti od 18 godina pa nadalje, koji su se cijepili 2016..

Taj slučaj predao je i na sud, jer kako kaže, radi se o zastrašujućem eksperimentu u američkoj vojsci, prema riječima vlade.

Zbog svog žestokog zalaganja i borbe protiv ovog imperijalističkog sustava, Renza već mnogi pitaju zar se ne boji za svoj vlastiti život? No on na to samo odgovara da će i dalje nastaviti svoju borbu za istinu i pravdu bez obzira na posljedice, jer smatra da kao istinskog vjernika, njega i njegovu obitelj štiti neka svevišnja sila.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp