Čovjek koji je trebao glumiti mrtvaca pomaknuo se u vreći za vrijeme tv prijenosa


Rijetko se kada ovakvo što vidi na televiziji. Kada netko ne bi znao o čemu se radi, ostao bi šokiran. Na prvi pogled vidimo vreće u kojima navodno leže preminuli ljudi posvuda. Odjednom se jedna počinje micati, a iz nje netko pokušava izaći na slobodu. Mrtav, a živ. Živ, a mrtav. Ovaj i onaj svijet u jednom.

Prijenos donosi snimku vreća koje nalikuju onima u kojima leže mrtvi ljudi, dok iznenada iz jedne pokušava izaći živi čovjek, nakon čega mu prilazi jedna žena kako bi ga ponovno vratila u vreću.

Ne znamo o čemu  se ovdje radi i tko je ovdje zabunom pogriješio u svojoj ulozi, no čini se da je ovdje netko živ zapakiran u vreću.

Ili je to možda scena iz nekog filma? Jedno je sigurno, a to je da se radi o nekoj glumi. Jedino što ne znamo je – radi li se ovdje o sceni sa snimanja nekog filma ili o sceni iz stvarnog života u kojem je također sve gluma, kao i na filmu?

Moglo bi se raditi i o aktivizmu, odnosno tihom prosvjedu u obliku performansa zbog klimatskih promjena. U svakom slučaju šokantno. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp