Od trenutka kada smo saznali da se i cijepljeni mogu zaraziti, cjepivo i Covid potvrde gube svaki smisao

Od trenutka kada smo saznali da se i cijepljeni mogu zaraziti, cjepivo i Covid potvrde gube svaki smisao

Kažu da dovoljno puta ponovljena laž postaje istina. Nažalost to vrlo jasno vidimo svuda oko nas. Ne postoje stvarni „ciljevi cijepljenja“. Postoci s kojima se licitira su rezultat izračuna postotka populacije koja mora biti zaštićena kako bismo postigli kolektivni imunitet. Onog trenutka kad smo saznali da se i cijepljeni u velikoj mjeri mogu zaraziti (a to je bilo u ljeto 2021. godine), ti brojevi su prestali imati bilo kakvog smisla. Nakon toga „ciljevi cijepljenja“ su samo marketinške poruke proizvođača cjepiva.

Velika većina (u Hrvatskoj 97%) svih preminulih bili su stariji od 50 godina. Zdravih i mladih ljudi koji su umrli bilo je iznimno malo. Bilo kakve mjere, uključujući i cijepljenje mladih i zdravih na broj preminulih nisu imale gotovo nikakav utjecaj.

Žao mi je što moram biti grub, no ako to ne razumijete, morate se ozbiljno zabrinuti o svojim sposobnostima logičnog zaključivanja, ili priznati da vam je pandemijski marketing isprao mozak.

Pokušat ću još jednom objasniti:

1) „mjere“ nisu značajno promijenile broj zaraženih, tj. zemlje sa i bez mjera imale su podjednak broj zaraženih. To je danas neosporna činjenica.

2) Cijepljenje vrlo slabo štiti od zaraze. To danas nitko ne osporava.

3) Cijepljeni koji se zaraze imaju podjednako virusa kao i necijepljeni koji se zaraze.

4) Cijepljenje je doslovno osobna mjera (i odluka) pojedinca da umanji rizik za teški oblik bolesti.

5) Kod svih mladih i zdravih te onih koji su već preboljeli Covid-19 rizik za teški oblik bolesti je minimalan.

6) Iz svega ovoga nedvojbeno možemo ustvrditi da je razina „procijepljenosti zemlje“ notorna glupost, tj. propagandna poruka pandemijskog marketinga, bitno je koliko je cijepljenih starijih od 60, ili eventualno od 50 godina. Tu je nažalost naš zdravstveni sustav zakazao, no jasno je da se više nitko ne dolazi cijepiti i nikakvo čekanje to neće promijeniti.

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp