Gordan Lauc – Jedan od najvećih zločina u ovoj pandemiji bila je cenzura koja je određivala što je istina i što javnost može vidjeti


Pfor. Dr. Gordan Lauc na svom se Fcebook profilu osvrnuo o medijskoj cenzuri negiranju znanstvenih činjenica, što je uvelike doprinijelo tome da se u javnosti stvori potpuno pogrešan dojam vezano za pandemiju corona virusa.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Dr. Marty Makary je profesor na Johns Hopkins University, jednom od najboljih sveučilišta na svijetu. Proveo je veliko istraživanje i objavio ga u jednom od najboljih medicinskih časopisa na svijetu. Kada je o tome pisao na profesionalnoj društvenoj mreži Linkedin, netko od njihovih lokalnih cenzora je zaključio da to nije istina i uklonio je taj sadržaj s interneta.

To je toliko strašno da teško može biti strašnije. Zbog takvih gadarija se u javnosti stekao pogrešan dojam da je ono što je zagovarala šačica medijski eksponiranih covid-fanatika većinsko mišljenje znanstvenika. Zbog toga su ljudi prihvaćali sumanute „mjere“, jer su mislili da „slušaju znanost“. Nažalost većina znanstvenika se bojala, a dobrim dijelom se i još uvijek boji javno nastupiti. Meni osobno u privatnim razgovorima podršku izražava velika većina znanstvenika, no javno ne žele govoriti kako i oni ne bi postali meta bezobraznih napada u medijima“.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp