Komičarka Heather Ann McDonald rugala se necijepljenima, hvalila se boosterom te se potom srušila na pozornici


Glumica i komičarka Heather Ann McDonald nizala je šalu za šalom na račun cijepljenja, rugajući se necijepljenim ljudima, no u jednom je trenutku iznenada pala na pozornici tijekom nastupa u u Tempeu, u Arizoni, a publika je isprva mislila kako je to dio nastupa i aplaudirala i smijala se misleći kako je i to šala, no to nažalost nije bila šala, jer bila joj je potrebna hitna medicinska pomoć.

Očevici kažu kako je Heather u posljednje vrijeme nastupala na rasprodanim stand-up nastupima, od kojih je jedan bio i taj za vrijeme kojeg se iznenada srušila. Nakon što je izvela svoju drugu šalu, pozlilo joj je. Vikala je na pozornici, nasmijavajući publiku: “Cijepljena sam, dvostruko sam cijepljena, primila sam i booster… I protiv gripe sam se cijepila… I putovala sam. Bila sam čak dva puta u Meksiku. I, nisam dobila Covid… Da budem iskrena, još uvijek imam menstruaciju. I, očito je da me Isus voli najviše na svijetu…“

Izgovorivši sve to, Heather se odjednom, usred predstave, samo srušila i udarila glavom o pod. U početku su svi mislili da je sve to dio izvedbe i da se radi o njezinoj šali i performansu, ali kako je Heather nastavila ležati, ljudi su uvidjeli da to nije šala i da joj je stvarno pozlilo te su odmah požurili pozvati hitnu medicinsku pomoć. Bila je pri svijesti, ali očito se nije osjećala dobro. U publici su se srećom našle medicinska sestra i tehničar Hitne pomoći. Požurili su na pozornicu kako bi joj pružili prvu pomoć.

Ubrzo je stigla i hitna pomoć te je potom hitna pomoć preuzela brigu o Heather. Heather je kasnije izjavila za TMZ da joj se bilo zavrtjelo u glavi dok je bila na pozornici, a onda se jednostavno srušila. Kaže da joj se to nikada prije u životu nije dogodilo.

U međuvremenu je Heather izašla iz bolnice i oporavlja se od udarca u glavu, a brojni mediji je salijeću u želji da saznaju što je bio uzrok njezina pada, no uzrok nije poznat.

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp