Mislav Kolakušić – Evo što je potrebno za stvaranje uspješne pandemije

Mislav Kolakušić – Evo što je potrebno za stvaranje uspješne pandemije

U jednom svom obraćanju Mislav Kolakušić osvrnuo se na, kako je rekao „stvaranje uspješne pandemije“. Ukidanje znanstvenog dijaloga i uvođenje cenzure na globalnoj razini bili su po njemu ključni koraci u stvaranju „uspješne pandemije“ i temelj za neznanstveno uvođenje represivnih mjera u masovnim razmjerima.

„Svjetska zdravstvena organizacija imala nekoliko bezuspješnih pokušaja. Sada su shvatili što treba promijeniti. Prvenstveno je bilo potrebno promijeniti definiciju samo pandemije.

Nakon toga je trebalo promijeniti način utvrđivanja bolesti, potom je trebalo promijeniti način utvrđivanja smrti od pojedine zarazne bolesti, nakon toga i ono možda i ključno, a to je za simptome jedne tako opasne smrtonosne bolesti proglasiti simptome kašljanje, temperaturu 37 stupnjeva, vrtoglavicu, glavobolju, znači nešto što doživi nekoliko milijardi ljudi svake godine, uz petu pretpostavku, a peta pretpostavka glasi da se ukine dijalog.

Mi nismo mogli vidjeti niti u jednom mediju, niti u Hrvatskoj, niti u Europi, pa niti širom svijeta, mi nismo mogli vidjeti emisiju u koju bi bili dovedeni stručnjaci koji govore za i protiv, čija se mišljenja sukobljavaju – imali smo potpuno jednoumlje.“

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp