Stephen Chledowski – Ustanimo protiv prisilne medicinske tiranije

Stephen Chledowski – Ustanimo protiv prisilne medicinske tiranije

Kanadske oružane snage istražuju aktivnog časnika iz New Brunswicka, bojnika Stephena Chledowskog, nakon što je pozvao druge pripadnike vojske i policijske kolege da ustanu i zaštite svoje najmilije od prisilne medicinske tiranije.

Chledowski je optužio kanadsku Vladu da koristi taktiku zastrašivanja, prisile te financijskog i fizičkog nasilja protiv svojih birača kako bi se pokorila određenim medicinskim procedurama.

„Mi svojoj djeci govorimo da je maltretiranje pogrešno. Znamo da je tako. Ipak, dozvoljavamo našim vođama da nam to čine. Oni su svjesno i više puta prekršili najviše zakone zemlje, Kanadsku povelju o pravima i slobodama, kao i druge potpisane međunarodne sporazume o ljudskim pravima”, rekao je major Stephen Chledowski.

„Kanađani su bili uljuljkani u uvjerenje da će ih ista vlada koja guši naše slobode u ime sigurnosti jednog dana samo nagraditi našim slobodama ako se samo pridržavamo njihovih pravila i savjeta o zdravlju, a ta se pravila stalno mijenjaju. Ljudi, to je sama definicija tiranije, a ne demokracije“, dodao je.

„Ljudi su sami po sebi – urođeno slobodni. Kraljevi i kraljice i vladini prijatelji ne mogu vam dati osnovna ljudska prava. Ona su prirodno vaša. Ne mogu se dati. Ne mogu se uzeti. Ona se mogu samo suzbiti“, nastavio je.

Chledowski je pozvao medicinsku zajednicu da odmah zaustavi ova eksperimentalna cjepiva za djecu dok točni i činjenični podaci ne budu dostupni javnosti.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp