Dr. Roger Hodkinson – Covid cjepiva ne samo da su nepotrebna, već su eksperimentalna, neprovjerena i ubijaju ljude


Kanadski patolog dr. Roger Hodkinson u svom se kratkom obraćanju za medije dotakao Covid eksperimentalnih cjepiva, pokušavajući upozoriti javnost na svu moguću štetnost i opasnost koja se krije u njima.

Njegovo izlaganje prenosimo u cijelosti:

„Znanost je bila odlučna po pitanju Corona mjera, postoji ogroman konsenzus. Ali ništa od toga nije uspjelo. Ništa nije moglo funkcionirati, ništa nije uspjelo i ništa neće raditi. To uključuje i cjepiva koja nisu samo nepotrebna, eksperimentalna, neprovjerena nego i dokazano ubijaju ljude.

Želim iskoristiti ovaj trenutak kako bih uperio prstom direktno na glavni uzrok zbog kojeg smo svi danas ovdje, a to nije Vlada. Ne, to smo mi liječnici koji smo zastrašeni od strane naših fakulteta, kako na pokrajinskoj, tako i na međunarodnoj razini.

Da se liječnici nisu uplašili samog tijela koje bi ih trebalo štititi, da im je bilo dozvoljeno govoriti ono što misle bez prijetnje da će u protivnom izgubiti svoj prihod i položaj, onda bi se pojedinačnom pacijentu kao što smo vi i ja u zatvorenoj prostoriji za ispitivanje, rekla istina.

No, njima je uskraćena mogućnost da to naprave. Takav režim imamo već stoljećima. Ova trenutna vlast u Kanadi zgazila je dvije glavne medicinske etike Prva je: ne nanosi štetu i informirani pristanak, a druga je ne čini svjesno zlo.

Covid mjere su kao što vidimo – ubile više ljudi nego što su spasile. Ali informirani pristanak, reći ću vam, kako možete dati informirani pristanak ako niti sami niste informirani, a namjerno su vam od strane fakulteta uskratili informacije, umjesto da su vas zaštitili.

Zato kažem ovo, stavljajući točku na to. Fakulteti liječnika i kirurga širom zemlje i širom svijeta su sudionici sa Vladom u ubojstvu koje je odobrila država.

Hvala vam!”  

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp