Jeste li se ikada zapitali kako doista izgleda masonska zakletva?

Jeste li se ikada zapitali kako doista izgleda masonska zakletva?

Pri izgovaranju masonske zakletve, kandidat za 33. stupanj po škotskom obredu, prolazi kroz jedan specijalni ritual. Kad je riječ o masonskoj zakletvi, ona nije u svakom redu masonerije ista. Iako njen sadržaj varira u raznim redovima masonerije, raznim državama i kulturama, ipak u svakoj masonskoj zakletvi ističe se neprikosnovena odanost i vjernost masonskom redu.

Pri polaganju zakletve, reprezentativni kandidat se oblači u crne hlače, bosonog je, otkrivene je glave i ogrnut dugom crnom kabanicom gdje mu oko vrata stoji crna kopča. Pri izgovaranju zakletve, svi stoje uspravno i ponavljaju zakletvu prateći reprezentativnog kandidata, a cijelim ritualom upravlja suvereni veliki glavni meštar.

U zakletvi se iskazuje istinska i nepokolebljiva vjernost vrhovnom vijeću 33. stupnja. U SAD-u ta zakletva oslobađa masona od poslušnosti i zakonskih obaveza prema Ustavu Sjedinjenih Američkih država.

Jedan izabrani mason, potom predaje kandidatu naopako okrenutu ljudsku lubanju u kojoj je natočeno vino.

Zakletva se zapečaćuje svečanim riječima: „Ako ikada svjesno ili namjerno prekršim ovu zakletvu, neka ovo vino koje sada pijem, postane za mene smrtonosni otrov, kao sto je to bio otrovni sok od kukute koji je popio Sokrat“


U tajnoj organizaciji, “Lubanja i kosti”, provodi se gotovo identičan ritual. Poznati članovi organizacije “Lubanja i kosti” su bivši američki predsjednik, G. W. Bush, i sadašnji Bidenov izaslanik za klimatska pitanja, John Kerry, koji je uostalom veliki prijatelj jezuitskog pape Franciska (Franje).

Nakon zakletve i ispijanja vina, suvereni veliki zapovjednik zatvara sjednicu vrhovnog vijeća masonskim brojem udarajući njegovim mačem po zraku 5 puta; nakon toga mačem udara ponovo 3 puta, i na kraju mačem udara samo jednom.


Dakle, radi se o broju 9. U numerologiji kabale (riječ “kabala” doslovno prevedena, znači “znanje o umu i duši”), broj 9 je vrlo važan broj, jer je to broj završetka, odnosno posljednja znamenka prije povratka na brojeve 1 i 0.

Nakon toga izabrani mason ponovo podiže mač i udara njime po zraku najprije samo jednom, zatim ponovo još jednom i nakon toga odlaže mač na stranu. Sada je masonski broj upotpunjen.

Taj broj je 09/11.

World Trade Center, (Svjetski trgovački centar) odnosno blizanci, srušeni su u New Yorku na datum 09/11. Naravno, to uopće nije proizvod nikakve  slučajnosti, već odavno planirani isplanirani “teroristički napad” u odajama jezuitskog generala i njegovih okultno demonski inspiriranih suradnika.

Za kraj svakako valja napomenuti da je telefonski broj za hitne slučajeve u SAD-u upravo 911.

Naravno, niti tu se također ne radi se o nikakvoj slučajnosti, jer okultno – kabalističke mračne sile, redovito  koriste numerologiju i brojeve u svojim zločinačkim poduhvatima i ritualima.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp