Monstruozna poskupljenja uništit će nas, a tko ostane na nogama, euro će ga dotući

Monstruozna poskupljenja uništit će nas, a tko ostane na nogama, euro će ga dotući

I budali je sada jasno da će nas do uvođenja eura vladajući satrati monstruoznim povećanjem cijena. Ono malo ljudi što preživi, osim ekskluzivne ekipe iz ortačko-krkanlučkih klanova koji su se dobro potkožili, satrat će nažalost sam euro.

I, dok oni građani što si još mogu nešto kupiti za svoju velebnu plaću, skakuću od dućana do dućana, ne bi li našli nešto na akciji, a mnogi nakon najnovijeg poskupljenja goriva parkiraju svoje ljubimce i palit će ih samo u posebnim prigodama ili za blagdane, guverner Vujčić im je, sjetimo se tog bisera, dao divan savjet za preživljavanje koji zaslužuje ne tri doktorata, već Nobelovu nagradu za ekonomiju i naravno – Zlatnu kunu.

Hladnokrvni i uvijek suzdržan Vujčić na divljanje cijena, mrtav hladan reče: “Ako vidite da vam netko drugi diže cijene, odite kod nekog drugog, netko drugi neće, tamo gdje postoji konkurencija. Odite, birajte one koji vam nude niže cijene, to je najbolja zaštita od rasta cijena.” I, čovjek je u pravu. Konkurencija čini čuda, samo kad nije dogovorena i usklađena. U ovom slučaju, ona je tu da nas dokusuri.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp