Mislav Kolakušić – Mediji sustavno i planski guraju kampanju straha kako bi njihovi financijeri zaradili još više novca

Mislav Kolakušić – Mediji sustavno i planski guraju kampanju straha kako bi njihovi financijeri zaradili još više novca

Mislav Kolakušić u svom je nastupu u Europskom parlamentu napao režimske mainstream medije, da svjesno i planski promoviraju Covid-19 kampanju panike i straha, a sve s ciljem kako bi njihovi financijeri (mafijsko-pandemijski profiteri) zaradili još više novca.

 
Njegovo izlaganje donosimo u cijelosti:

„Poštovani kolege, dragi građani: suočeni smo s nastankom nove, moćne i beskrupulozne mafije koja je opasnija od svih dosadašnjih oblika organiziranog kriminala.

Radi se o mafiji koja umjesto oružja koristi medije, i to medije svih oblika za širenje kampanje straha kako bi što lakše prodala milijarde svojih proizvoda,

posljednjih godinu dana gotovo svi mainstream mediji diljem Europe i svijeta, obavještavaju građane i objavljuju neistine o potpuno identičnim i neistinitim podacima koje možemo pronaći u svim medijima gdje se objavljuju na identičan način.

Potpuno je jasno da se radi o jedno te istom izvoru financiranja koji želi putem kampanje straha omogućiti njihovim financijerima da svake godine prodaju nekoliko milijardi svojih proizvoda.

Stoga, budite svjesni da kampanja straha neće stati iz razloga jer oni zarađuju desetine milijardi svake godine“.


Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp