Mislav Kolakušić – Pod hitno zaustavimo ovaj masakr s cjepivima jer njihova učinkovitost je ravna nuli

Mislav Kolakušić – Pod hitno zaustavimo ovaj masakr s cjepivima jer njihova učinkovitost je ravna nuli

Mislav Kolakušić održao je kratak govor u Europskom parlamentu u kojemu je upozorio na sve veće stopu zaraženih osoba u zemljama koje imaju visoku procijepljenost. Što je kako kaže jasan pokazatelj kako je učinkovitost tih cjepiva ravna nuli.

Njegovo izlaganje donosimo u cijelosti:

„Poštovani kolege, poštovani građani. Farmaceutska industrija i Europska zdravstvena organizacija dužne su štititi zdravlje građana, dužne su da na tržište lijekova dolaze lijekovi i cjepiva. Dužne u štititi zdravlje građana od lažnih lijekova i lažnih cjepiva.

Sada se sve raspalo, Europska zdravstvena organizacija odobrila je lijekove, odnosno cjepiva protiv Covida za koje ne postoji apsolutno nikakav dokaz, o nikakvoj učinkovitosti. Od učinkovitosti od 10%, njihova učinkovitost je apsolutna nula.

U državama koje su potpuno cijepljene epidemija i umrli se povećavaju. U Engleskoj deset puta je više oboljelih  od covida 19 među cijepljenima i 4 puta više umrlih nego među necijepljenima. I zato je sada krajnje vrijeme da zaustavimo ovo ludilo i cjepiva koja to nisu“.


Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp