Deveti prosvjed traženja pravde za Nikoll Dedić


Sjećate li se Nikoll Dedić? Cijela je Hrvatska za njom plakala. Svi su bili zgroženi nad njezinom tragičnom sudbinom. Sudbinom jednog nedužnog djeteta čiji je život mogao i morao biti spašen. Njezina je tragična sudbina mogla biti izbjegnuta da je Czss radio svoj posao kako treba.

 Već mjesecima prosvjedujemo tražeći pravdu za malenu, tragično ubijenu 2,5 godišnju Nikoll Dedić koju “stručnjaci” iz Czss Nova Gradiška nisu spasili, već su je svojim lošim (ne)radom upropastili. Nastavit ćemo prosvjedovati i dalje. Naš 9. prosvjed bit će u ponedjeljak, 21. 2. 22.:

– u 10h ispred Hrvatske psihološke komore, Selska 90a, do 10,40;

– te u 11h do 11,40 na Trgu N. Topalušić br.1. (bivša Savska 66) gdje je Uprava za obitelj i socijalnu politiku Ministarstva socijalne politike.

Kao i prethodnih mjeseci, dajem potporu reformama ministarstva jer se nered, nerad i neznanje koje vlada unutar mnogih Czss mora promijeniti, a oni koji čine ubojite propuste, kazniti.

Dođite, pridružite nam se. Ovo nedužno dijete ne može ostati bez pravde za svoj nepotrebno izgubljeni život koji je mogao i trebao biti spašen.

Prosvjedi se nastavljaju, pravdu ćemo tražiti i dalje, dokle god ne dođemo do nje. Dođite i vi što čitate, jer vjerujte – čovjek se osjeća bolje kada napravi i mali korak prema zahtijevanju pravde, a ne sjedi kod kuće i žmiri na nepravdu. Nikoll je zaslužila da se za njenu pravdu borimo. A zaslužila su je i druga djeca koja trebaju bolje prilike i bolje uređeno društvo.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp