Mislav Kolakušić – Uvođenje Covid potvrda jedna je od najglupljih ideja u povijesti čovječanstva

Mislav Kolakušić – Uvođenje Covid potvrda jedna je od najglupljih ideja u povijesti čovječanstva

Mislav Kolakušić u svom se kratkom izlaganju u Europskom parlamentu dotakao teme Covid potvrda rekavši da je Covid potvrde diljem svijeta uvela najgluplja generacija političara u povijesti. Vođeni željom za neograničenom moći i instinktom krda odlučili su pogaziti činjenice, dokaze i znanost i ponavljati idiotske teze koje ne prolaze ni osnovne logičke testove. Povijest će ih zapamtiti kao što je zapamtila mnoge o kojima se danas uči u školama kao o psihopatima, slabićima i kukavicama.

Njegovo izlaganje prenosimo u cjelosti:

„Poštovani kolege i poštovani građani. Covid potvrde su jedna od najglupljih ideja u povijesti čovječanstva. Osim što su direktno dovele do smrti ogromnog broja ljudi diljem svijeta, jer su cijepljene osobe koje nisu bile testirane, širile virus u bolnicama, među najugroženijim ljudima.

S druge strane, dovele su vojske na ulice država članica Europske unije. Ja osobno kada putujem iz Hrvatske do Francuske ili Belgije, na austrijskoj granici me čeka vojska, na austrijskom aerodromu me čeka vojska na njemačkoj granici me čeka vojska s dugim cijevima, s automatskim oružjem.

To je Europa u kojoj danas živimo. I to je posljedica te jedne idiotske ideje covid potvrda. Nadam se da ćete steći hrabrosti za to da ih ukinemo jednom za svagda“.
 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp