Dr. Vladimir Zelenko – Vitamin D3 i cink odličan su lijek protiv svih virusa, pa tako i protiv COVID-a


Dr. Vladimir Zelenko u svom izlaganju kojega je nazvao lekcijom iz biologije govori o tome koji je po njemu najbolji lijek protiv svih virusa, pa tako i protiv COVID-a. Po njemu je to upravo vitamin D3 i intracelularni cink.

„Postoje mnogi virusi na svijetu. Mi ih kategoriziramo kao genetički materijal. I tu je klasa virusa koji se zovu jednolančani RNA virusi. Neki od tih virusa, uključujući sve jednolančane COVID viruse, viruse gripe, RSV virus, Marburg virus, Ebola virus, Hanta virus i neke druge viruse, sve su to jednočlani RNA virusi koji koriste RNA ovisnu RNA polimerazu (RdRp) za repliciranje svog genetskog materijala. Zovu se RNA ovisni i RNA polimeraza. To je ono o čemu govorim posljednje dvije godine u kontekstu COVID-a-19. Ali, ako razmislimo šire, onda je isti mehanizam liječenja cinkovim ionoforima i cinkom, može inhibirati sve jednolančane COVID-19 viruse, gripu, RSV virus, Ebola virus, Marburg virus, Hanta virus. Ovo ima ogromnu važnost u provedbi nacionalne sigurnosti. Ja mislim da to nitko ne može shvatiti. Nedavne vijesti spominju hemoragijsku groznicu iz Kine, Marburg virus, Hanta virus i Ebola virus. Ovi virusi, po nekim istraživanjima, smrtonosni su i do 90%. Zato ja mislim da je najbolja solucija za sve ove velike javnozdravstvene i bioterorističke probleme jedan jednostavan i jeftin pristup oralnim liječenjem. U biti, ono što želim reći je sljedeće – kada bi cijeli svijet imao dovoljno vitamina D3 i intracelularnog cinka, mogli bismo iskorijeniti većinu ovih zdravstvenih problema.“

Svima nam je poznato da je najučinkovitiji način da se dođe do vitamina D sunčanje, jer se pod ultraljubičastim zrakama vitamin D sintetizira iz provitamina.

Cink se, osim u oblicima koje nam serviraju farmaceutske tvrtke, može naći u kamenicama koje po porciji sadrže više cinka od bilo koje druge hrane, zatim u orašastim plodovima (indijski oraščići, kikiriki, bademi, lješnjaci), u plodovima mora (rakovi, jastog, školjke), u jajima, govedini, crnom grahu, leći, soji, slanutku…

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp