Petar Radić – Odlazim za sva vremena iz ove prćije i nakarade


Neugodno smo iznenađeni viješću o treniranju strogoće nad jednim posve nedužnim čovjekom. Još jednom svjedočimo koliko je ovaj sustav nepravedan prema ljudima koji samo žele preživjeti u ovom nenormalnom vremenu, dok veliki lopovi nesmetano potkradaju ovaj obespravljeni narod.

Naime, jedan je Osječanin nepravomoćno kažnjen jer je na Facebooku nudio stolarske usluge za koje nema prijavljen obrt zbog čega ga je Sud prvostupanjskom presudom kaznio s 1.500 kuna. Iz medija saznajemo kako se radi o 41-godišnjem vozaču kamiona Petru Radiću, rođenom Vukovarcu, koji je ogorčeno izjavio kako će zbog ovog nemilog slučaja napustiti Hrvatsku.

Njegov je oglas na Facebooku navodno glasio: “Montaža namještaja, postavljanje laminata za stare, nemoćne i invalide bez naknade.”

“Svih ovih godina pokušavaš, trudiš se, radiš, ali nema od ovoga ništa. Toliko me puta bilo sram otići i prijaviti se na biro kada su firme propadale, a ja ostajao bez posla, a sad me zanima gdje su inspektori bili za neuplaćeni radni staž, gdje su bili kada je plaća bila na ruke? Ako bi je uopće bilo…”, rekao je Petar Radić.

“Na meni su našli trenirati strogoću. Odlazim za sva vremena iz ove prćije i nakarade”, dodao je Radić.

“Idem u Irsku. Ovo ovdje je katastrofa. Plati ovo, plati ono, više ne znam što da plaćam. Idem. To je 100 posto sigurno. Unajmit ćemo manji stan jer supruga i dijete ostaju, a ja bih u Irskoj radio kao vozač”, zaključio je Radić.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp