Poziv na prosvjed ispred RTL televizije

Poziv na prosvjed ispred RTL televizije

Facebook grupa Osviještani građani upućuje poziv svima onima koji se osjećaju ugroženo od strane mainstream medija da u srijedu 23. 02. u 14 sati, dođu na adresu Krapinska 45 u Zagrebu.

“Ovaj put cilj je RTL televizija. Zašto? Zato što smatramo da je dobro otići pred RTL televiziju, i ne samo nju. Zato jer su TV kuće jedno od glavnih oružja agende koja nam se već dvije godine pokušava staviti pod normalno.

A RTL se tu posebno ističe. Njihovi novinari se ističu u omalovažavanju i vrijeđanju svih onih koji se ne slažu sa sveopćim narativom, često nas nazivajući pogrdnim imenima. Njihova glavna zadaća je – ne odražavati stvarnost, već je konstruirati – točnije iskrivljavati je prema željama, potrebama i interesima tzv. elite i utjecajnih lobija.

Sada su kao svoj cilj odredili našu djecu, uvjeravajući javnost i stvarajući javno mnijenje da su naša djeca prenositelji njihove novinarske bolesti, da ako ne testiramo djecu, da zapravo ne znamo da li su nam vlastita djeca zdrava. Vrijeme je da zaštitimo djecu od takve „stvarnosti“. Da kažemo da je dosta laži. Mislimo da je vrijeme da krenemo putem istine, da idemo tamo kamo nas srce vodi, da im se moramo suprotstaviti. Jer od zla se ne bježi, ne okreće mu se glava, već se hrabro i srčano stane nasuprot zlu. I tek će se tada zlo početi povlačiti.

Kad nas netko pita što smo postigli time? Odgovorit ćemo – jesmo, postigli smo. Stali smo nasuprot laži, omalovažavanju, stali smo nasuprot zlu i oni su vidjeli da ipak postoji jedna skupina ljudi koja im više neće tolerirati nikakvo činjenje zla i obmane nad narodom i koja će im doć’ pokucat’ na vrata i pozvati ih na odgovornost za počinjeno zlo.

Nema više prihvaćanja zla ni pod cijenu života. Pozvani su svi koji žele, kojima srce tako govori i kojima savjest kaže da dođu. Ne zanimaju nas nesporazumi, svađe među aktivistima, skupinama i tome slično. Dođite i recite zlu što ga ide. Svi! Zlo se ne izbjegava, već mu se pristupa hrabro, s ciljem da ga se odstrani. Vidimo se 23. 02. 2022. godine pred RTL-om, Krapinska 45 u Zagrebu!”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp