General Vladimir Kvachkov – Pandemija ne postoji, sve je to jedna globalna laž iza koje stoje religijski i financijski interesi


General ruske obavještajne službe (GRU) Vladimir Kvachkov, javnosti je predstavio agendu Novog svjetskog poretka (NWO), koja je usko vezana za pandemiju korona virusa.

General Kvachkov, bivši član Centra za obranu i strateške studije Generalštaba Oružanih snaga Rusije, izjavio je: „Fenomen korona virusa, takozvana pandemija – i da vam kažem – nema pandemije, sve je to jedna velika laž. 

Ovo se mora smatrati kao posebna operacija globalističkih masovnih medija u službi zakulisnih sila koje stvaraju ovaj teror. Oni ispituju i traže tko je poslušan, a tko ne. Osim toga, ekonomski odnosi su se preselili iz realne ekonomije u financijski balon virtualne ekonomije koji se sada mora ispuhati.

Drugi cilj je smanjenje svjetske populacije. Oni smatraju da na zemlji ima previše ljudi i što je veća brojka teže ih je kontrolirati. 

Zbog toga tu brojku žele svesti na 100 milijuna svoje vrste i eventualno možda milijardu kmetova, čija bi svrha bila da im služe.

Dok se ne riješimo naših unutarnjih parazita koji vladaju nad nama, ne možemo se boriti protiv drugih parazita. Opet, naglašavam, njihov cilj je da izazovu teror i strah kod ljudi, da vide koju grupu ljudi, odnosno koju državu mogu kontrolirati, a koju ne.” zaključio je general.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp