Kako je to moguće? Moderna patentirala mRNA cjepivo tri godine prije nego što je pandemija uopće počela

Kako je to moguće? Moderna patentirala mRNA cjepivo tri godine prije nego što je pandemija uopće počela

Prema navodima mnogih znanstvenika i istraživača, protein SARS-CoV-2 sadrži DNK sekvencu identičnu genetskom kodu koji je patentirala farmaceutska kompanija Moderna tri godine prije nego što se pojavila pandemija COVID-a.

Studija objavljena u ponedjeljak u Frontiers in Virology od strane međunarodnog tima istraživača otkrila je da SARS-CoV-2 umjesto cijepnog furina (FCS) sadrži mali dio genetskog koda identičan djelu gena koji je patentirala Moderna 2016. godine.

Istraživači tvrde da pošto postoji šansa 1 od 3 trilijuna da se Modernina patentirana sekvenca nasumično pojavila kroz prirodnu evoluciju te da je kineski virus možda mutirao tijekom eksperimenata na ljudskim ćelijama u laboratoriju.

„Odsustvo CTCCTCGGCGGGCACGTAG iz bilo kojeg virusnog genoma u bazi podataka BLAST čini rekombinaciju u srednjem domaćinu malo vjerojatnim objašnjenjem za njegovo prisustvo u SARS-CoV-2“, napisali su znanstvenici.

Modernina patentirana sekvenca je dio gena zvanog MSH3, koji se sastoji od oko 3.300 jedinica genetskog koda poznatog kao nukleotidi.

Kod kojih su istraživači pronašli sadrži 19 istih nukleotida od sastava od 30.000 nukleotida koji čini SARS-CoV-2.

„Prisustvo u SARS-CoV-2 sekvence od 19 nukleotida RNK koja kodira FCS na aminokiselini 681 njenog šiljastog proteina sa 100% identičnosti s reverznim komplementom vlasničke MSH3 mRNA sekvence je veoma neobično“, primijetili su istraživači.

No, neki znanstvenici i istraživači tvrde da navedeno istraživanje ne pokazuje ništa značajno.

 Profesor Lawrence Yang, pristalica neučinkovitog cjepiva protiv COVID-a, nazvao je ovo otkriće „čudnom“ slučajnošću koja ne dokazuje nužno da je kineski virus stvoren od strane čovjeka.

„Govorimo o veoma, veoma, veoma malom komadu sastavljenom od 19 nukleotida“, rekao je Yang. „Tako da ne znači mnogo da budete iskreni, ako radite ove vrste pretraga, uvijek možete pronaći podudaranja.“

 

Ranije ovog mjeseca, mađarski znanstvenici otkrili su „tragove jedinstvene varijante koronavirusa dok su ispitivali DNK iz tla s Antarktika koja je poslana firmi Sangon Biotech u Shangaju“, objavio je Daily Mail.

Istraživači su također pronašli genetski materijal kineskih hrčaka i zelenih majmuna, što može sugerirati da su se na virusu ispitivanom u laboratoriju, koristile ili same životinje ili njihove ćelije.

Ovo sugerira na to da koronavirus nije prirodno prešao s divljih životinja na ljude, već je proučavan u kineskom laboratoriju prije nego što je planski pušten.

Izvršni direktor kompanije Pfizer Albert Bourla također je nedavno priznao da je mRNA cjepivo njegove kompanije razvijeno na osnovu laboratorijske verzije SARS-CoV-2, a ne na prirodnom koronavirusu.

„Podaci koje smo dobili su podaci od onoga što nazivamo pseudovirusom, tako da to nije pravi virus, to je virus koji smo konstruirali u našim laboratorijama i identičan je s virusom Omicron“, rekao je Bourla.

Podaci iz ovog najnovijeg istraživanja samo su još jedan dokaz koji je u suprotnosti sa službenim narativom direktora NIAID-a Anthonya Faucia, da je COVID-19 prirodno potekao od šišmiša usprkos tome što je SZO priznala da je nulti pacijent vjerojatno bio radnik laboratorija u Wuhanu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp