Strahota – Dvojica dječaka preminula u snu nekoliko dana nakon primanja druge doze cjepiva

Strahota – Dvojica dječaka preminula u snu nekoliko dana nakon primanja druge doze cjepiva

Samo nekoliko dana nakon što su primili drugu doziu cjepiva protiv Covid-19, dvojica tinejdžera preminula su u snu. Medicinski stručnjaci su istražili što se dogodilo i sada su objavili svoj izvještaj. Jedan od epidemiologa rekao je kako taj slučaj doprinosi nizu dokaza koji potvrđuju da pfizerova cjepiva mogu dovesti do smrti kod djece.

Da bi pohađali nastavu u nekim dijelovima zemlje, djeca moraju biti cijepljena protiv Covid-19. Savezna vlada Sjedinjenih država tvrdi da su cjepiva sigurna, ali na njih ipak stavlja oznake upozorenja da bi mogla dovesti do smrti.

„Ovo upozorenje o miokarditisu koje je izdano za Pfizer i Modernu, je veoma ozbiljno“. Epidemiolog Peter McCullough, ovo kaže u svjetlu novog izvještaja. Njegovi autori su istraživali slučajeve dvojice tinejdžera iz različitih država.

Obnojica su primili drugu dozu Pfizer cjepiva, da bi samo nekoliko dana kasnije umrli u snu. McCullough kaže da po njegovom mišljenju istraživanje potvrđuje da su pfizerova cjepiva dovela do smrti tinejdžera.

„To je sada zaključak, i to je ujedno i zaključak nekoliko izvještaja u recenziranoj literaturi – i to nije jedini takav. Dakle, jasno je da su upozorenja naše FDA o ovim cjepivima potpuno opravdana, a ovi izvještaji ukazuju da su u nekim slučajevima neuspješna.

Izvještaj je objavio Koledž američkih patologa, koji se inače smatra najvećom organizacijom certificiranih patologa. Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, poznat kao CDC, na svojoj web stranici navodi upozorenja na miokarditis za oba Pfizerova i modernina cjepiva,  ali pritom ne spominju da bi miokarditis mogao dovesti do smrti.

Dr. Peter McCullough – „Sada vsam kažem kao kardiolog kako je kristalno jasno da ova cjepiva uzrokuju miokarditis. FDA je ukazala na to da Pfizer i Moderna uzrokuju miokarditis.

Mi vidimo neviđeni broj sportaša koji bez presedana umiru na sportskim terenima diljem Europe. I zato vam kažem kao specijalist, miokarditis nije blag! Kadsa rade magnetnu rezonancu na osobama sa sumnjom na miokarditis, vidljivo je stopostotno oštećenje na srcu“
. Zaključio je McCullough.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp