Legendarni Paul McCartney poslao poruku podrške Ukrajini


Podršku ljudima u Ukrajini odlučio je pružiti i slavni frontmen Beatlesa Sir Paul McCartney. Učinio je to putem društvenih mreža, prisjetivši se svog povijesnog koncerta u Kijevu prije 14 godina koji je održan na glavnom kijevskom trgu.

Godine 2008. Sir Paul McCartney pred desecima tisuća Ukrajinaca u kišnom Kijevu izvodio je najveće uspješnice Beatlesa. Koncert britanske glazbene ikone dogodio se na kijevskom Trgu nezavisnosti, a njegov nastup organizirao je poznati ukrajinski biznismen i milijarder Viktor Pinchuk.

McCartneyjev koncert te godine ujedno je bio njegov prvi koncert u bivšoj članici Sovjetskog saveza, a ovih ga se dana prisjeća s tugom u srcu prema napaćenom ukrajinskom narodu. Legendarni Paul McCartney na svom je Facebook profilu uz sliku sa spomenutog koncerta na kojoj maše s ukrajinskom zastavom, napisao sljedeće:

„Sjećam se nastupa za svoje prijatelje iz Ukrajine na Trgu nezavisnosti 2008. godine i s njima sam u mislima u ovim teškim vremenima. Šaljemo vam ljubav i podršku“, napisao je McCartney.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp