U SZO-u pripremaju međunarodni sporazum za spremnost od pandemije gdje će sve države morat predati vlast njima u ruke

U SZO-u pripremaju međunarodni sporazum za spremnost od pandemije gdje će sve države morat predati vlast njima u ruke

Dr. Sucharit Bhakdi upozorio je javnost na temu nedavno donesenog zastrašujučeg sporazuma Svjetske zdravstvene organizacije, koji je zasnovan na članku 19. Ustava, i prema kojem se Generalna skupština SZO-a stavlja iznad država i može dvotrećinskom većinom usvojiti obavezujuće sporazume za sve države članice. Dakle, ako oni donesu zakon o obveznom cijepljenju, države tu postaju nemoćne i morati će na silu cijepiti svoje građane.

Njegovo izlaganje prenosimo u cijelosti:

„Svjedoci smo što se događa kada se umjetnost i praksa medicine uzmu iz ruku profesionalaca i daju u ruke potpunih laika. Ovo ne može a da ne znači propast za sve što je postignuto od početka moderne medicine i znanosti.

Da li znate da smjernice SZO-a nisu ništa drugo do li preporuke Niti jedna država na svijetu nije u obvezi da bilo koju preporuku pretoči u svoj nacionalni propis, Ali sada sugrađani, otvorite očli za zastrašujući razvoj događaja koji se sprema.

Ovo smo naučili od Astrid, U pripremi je novi međunarodni sporazum za „Spremnost i odgovor pandemiji“ koji treba biti ukorijenjen u ustavu SZO-a. Ovo znači ništa manje od toga nego da će Svjetska zdravstvena organizacija globalno upravljati i svojevoljno odlučivati o mjerama nad građanima, vladama i ustavima.

Bio bi to prvi konsenzus u kojem nacionalne vlade predaju kontrolu nad odlukama svoje zemlje. To je, naravno zlatni cilj koji su sebi postavili. Pretvoriti našu planetu u igralište moćnih i najmoćnijih koji će imati fascinantne predmete na kojima će se poigravati eksperimentom.

Vi, vaši voljeni, vaša djeca i unuci biti ćete nemoćni, porobljeni i lišeni svih parametara ljudskog dostojanstva“.


Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp