Dr. Astrid Stuckelberger – SZO je svojom uredbom ljudima oduzela njihove temeljne slobode i prava, uskoro kreće potpuni teror


Dr. Astrid Stuckelberger – Znanstvenica, istraživačica i profesorica na Med. Fakultetu, Sveučilišta u Ženevi i Lozani i bivša zaposlenica Svjetske zdravstvene organizacije. Javno je otkrila strahotu koja se dogodila na sastanku SZO-a u Ženevi, gdje je u jeku rata u Ukrajini, dvotrećinskom većinom donesen zakon po kojemu se Svjetska zdravstvena organizacija pozicionira iznad nacionalnih država i legalno kroji zakone i odluke u njima.

Njeno izlaganje prenosimo u cijelosti:

„Dakle, pred skoro godinu dana su započeli povijesni globalni dogovo, u kojemu govore da trebaju napraviti smjernice za „Spremnost vezano za prevenciju pandemije i odgovor na nju“. I to su naravno bez problema usvojili jer su imali 2/3 većinu.

I tada su održali izvanrednu svjetsku zdravstvenu sjednicu krajem studenog i početkom prosinca prošle godine, koju su posvetili ili su se fokusirali na ovu smjernicu koju sam vam upravo pokazala „Vodič za sporazum o pandemiji“.

O tome se na sjednici razgovaralo i tamo, iz tih dokumenata se vrlo jasno vidi da države članice više nisu važne. Njihov značaj je potpuno umanjen. Zašto poštovati nacionalni ustav kada postoji onaj zdravstveni ustav za cijeli svijet.

Koji pokušava reći da je to dovoljno i možete vidjeti da su svi oni u zakonima svojih država. Da su uspjeli promijeniti zakon o izvanrednim situacijama koji ima svaka država, gdje su u Švicvarskoj uspjeli čak ući u Ustav.

Uspjeli su skliznuti u to da ako postoji međunarodna briga za zdravlje, SZO ili bilo koji međunarodni regulatorni proces, automatski zamjenjuje švicarski ustav. Dakle, pogledajte, u svakoj zemlji postoji zakon izvanrednim situacijama koji im je pomogao da zaključakju svaku zemlju.

Oko 16-17. ožujka kada je dr Fauci dobio poznati email: Lockdown (zaključavanje) sada! Ne znam da li ga imate, ali postoji jedan u svim njegovim mailovima. Dakle, vrlo je jasno da države članice to više nisu.

One su u različitim zemljama registrirane kao poduzeća i ponašaju se kao izvršni direktori kompanije a ne predstavnici država članica i ljudi. I zato moramo djelovati veoma brzo, moramo djelovati i pitati se prije sljedećeg sastanka, a sljedeći stastanak SZO-a je 1. ožujka 2022. gdje se zasjeda izvršni odbor.

Oni su stvorili međuvladine pregovaračko tijelo“.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp