Dr. Shankara Chetty – Zbog spike proteina koji se nalaze u cjepivu, uskoro bismo mogli imati eksploziju karcinoma


Dr. Shankara Chetty iz Južnoafričke Republike, upozorava javnost da bi zbog spike (šiljastih) proteina koji se nalaze u cjepivima za Covid-19, uskoro bi mogli imati eksploziju karcinoma i drugih malignih bolesti.

Njegovo izlaganje prenosimo u cijelosti:

„Mi u našem tijelu imamo tisuće DNK ćelija koje se svakodnevno oštećuju, paralelno s time izloženi smo kemikalijama, izloženi smo zračenju i naše tijelo ima prelijepi i funkcionalni mehanizam za popravak, pomoću proteina koji sve to razbija.

Sada, a ovim spike (šiljastim) proteinom koji povrjeđuje ovaj mehanizam, da li ćemo imati povrede zbog koji naše ćelije više neće biti održive? 

Dakle, mi nećemo imati sposobnost da se pomladimo i saniramo ih. To će automatski ubrzati naš proces starenja. Neću reći samo ubrzati proces starenja naših ćelija, već će i ubrzati proces bolesti.

Nećemo biti u stanju niti sanirati sebe i one ćelije koje su zapravo oštećene i ostaju održive. To znači da se mogu podijeliti i potom biti dovoljno oštećene da postanu kancerogene.

Tako da ćemo uskoro vidjeti eksploziju karcinoma s kojom se nikada do sada nismo susreli. Isto će biti i s eksplozijom autoimunih stanja kakva do sada još nije bila viđena.

Stvari koje smo smatrali veoma rijetkima, sada će postati učestale. Jer kada zadirete u DNK na osnovu našeg ljudskog postojanja, ili postojanja svega na ovom planetu, tada gazite po veoma tankom ledu.

I zato smatram da trebamo biti izuzetno oprezni, jer su pred nama veoma teška vremena“.


Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp