Guverner Floride Ron DeSantis poručio okupljenima – Skinite te maske, COVID predstava je završila

Guverner Floride Ron DeSantis poručio okupljenima – Skinite te maske, COVID predstava je završila

Tampa, Florida – Guverner Ron DeSantis najavio je financiranje od 20 milijuna dolara za stvaranje i proširenje mogućnosti za kibernetičku sigurnost i IT obuku. Guverner DeSantis objavio je to u Cyber Floridi, floridskom centru za kibernetičku sigurnost na Sveučilištu Južne Floride (USF).

Počevši od sljedećeg tjedna, sredstva će biti usmjerena prema Sveučilištu Južne Floride, koje će koordinirati tri regionalna partnerstva za razvoj klastera obrazovanja radne snage u kibernetičkoj sigurnosti ili kibernetičkim disciplinama za srednjoškolce i studente. Prošle školske godine gotovo 143.000 učenika srednjih i srednjih škola Floride bilo je upisano u programe karijera i tehničkog obrazovanja (CTE) koji ubrzavaju kibernetičku sigurnost i IT puteve.

Prigodom dolaska za govornicu, DeSantis je bacio pogled na okupljene studente sa zaštitnim maskama na licu te im je vidno iziritiran prizorom poručio: „Ne morate nositi te maske, molim vas da ih skinete. Mislim, molim vas da ih skinete. Iskreno, beskorisne su i moramo prestati s tim COVID kazalištem. Naravno, možete ih nositi ako to želite, u redu, nosite ih, ali, ovo je stvarno smiješno.“ Nakon te njegove izjave troje studenata – jedna djevojka i dvojica mladića istog su trena skinuli svoje zaštitne maske. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp