Odvjetnik Thomas Renz – Posljedice cijepljenja u SAD-u su velike, no Biden bi se zbog demencije mogao izvući od progona

Odvjetnik Thomas Renz – Posljedice cijepljenja u SAD-u su velike, no Biden bi se zbog demencije mogao izvući od progona

Poznati američki odvjetnik Thomas Renz dao je kratku izjavu za medije u kojoj je napomenuo kako se i dalje vodi borba s Američkom agencijom za hranu i lijekove o tome da pokažu stvarno izviješće o preminulim i oštećenim osobama nakon cijepljenja i pritom napomenuo da bi se predsjednik Joe Biden zbog svoje demencije mogao izvući i spasiti od bilo kakve kaznene dogovornosti.

Njegovo izlaganje prenosimo u cijelosti:

„Mislim, izračunali ste stopu smrtnosti od Covida, Dr. Ioannidis je govorio da je ona oko 0,25 do 6%. Dakle, imate četiri puta više Dakle to je K-faktor 12, zar ne? Mislim, ovo je apsolutno smješno.

I nemojmo zanemariti FDA (Američka agencija za hranu i lijekove) u skladu sa zakonom mora napraviti balansni test kada odobrava cjepivo. Moraju uravnotežiti štetu i potencijalnu korist.

Dakle, ako gledate K-faktor je 12 i FDA ga je odobrila, ja samo želim znati tko će od njih prvi završiti u zatvoru zbog ubojstava, zbog zavjere da se počini ubojstvo i zbog zavjere za izvršenje prevare i zbog višestruko izvršene prevare.

Želim znati gdje je neovisna istraga. Biden je napomenuo da ćemo imati specijalnog tužitelja. Da, ali što će on nadgledati? Pa to je Bidenov čovjek.

Dakle, vjerojatno će pogledati ljude poput nas koji po njima širimo „dezinformacije“. Stoga, dozvolite mi da vam kažem nešto više o dezinformacijama, sve što je izašlo iz usta Faucija i FDA, Sve u što je Biden bio dovoljno glup da ne povjeruje u pravu stranu, iako islim da on nije niti znao što govori jer je kod njega demencija preozbiljna.

Dakle, on bi se mogao spasiti zbog toga. Ali ovo je apsolutno nevjerojatno, mora postojati zatvor za mnoge od ovih ljudi“,   

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp