Viktor Orban – UN-ova Agenda 2030, ima namjeru ljude u potpunosti lišiti njihove privatne imovine

Viktor Orban – UN-ova Agenda 2030, ima namjeru ljude u potpunosti lišiti njihove privatne imovine

Oko 2030. godine kada će u svijetu biti raznih velikih promjena, o kojima sada nemam vremena pričati, ali od Amerike do Europske unije, mnogo toga će se dogoditi… to (razdoblje) vremena oko 2030. godine bit će iskušenje za sve nacije i stavit će ih pod ozbiljan test stresa, mnogo veći od ove sadašnje pandemije“.

Većina medija je ignorirala dio govora premijera Orbana, održanog 19.veljače 2022. pred Gospodarskom komorom, a koji aludira na “Agendu 2030” UN-a, fašistički plan korporativne vlade. Devedesetih godina, Ujedinjeni narodi su izradili “Agendu 21”, njihov takozvani plan za poraz “klimatskih promjena”. Socijalisti su ga 2015. regredirali u „Agendu 2030“, niti je imala veze sa „globalnim zagrijavanjem“ niti sa preoblikovanjem našeg svijeta prema njihovoj socijalističkoj viziji.

Da bi se Mađari zaštitili od komunističkog preuzimanja globalista, Orban poziva građane da odbace sve socijalističke ekonomske politike.

„Prva i najvažnija stvar je da ne želim da pravim nikakve ustupke u korist bilo kakve socijalističke ekonomske politike. Ne radi se samo o tome da smo politički antikomunisti – to je jedna priča. Ali mi se također eksplicitno protivimo svakom komunističkom, socijalističkom pristupu ekonomskoj politici. To je više od ekonomske ideje, to je filozofsko uvjerenje, a ja sam pod prethodnim režimom živio 26 godina“…

Nadalje, mađarski lider poziva građane da posjeduju privatnu imovinu, što će građane zaštititi od Globalističke agende 2030, u kojoj „ne posjedujete ništa, nemate privatnost i život nikad nije bio bolji“.

„Vjerujem da privatno vlasništvo ima moć stvaranja kulture. I stvara dobru kulturu, kulturu na kojoj se može izgraditi dobar život i na kojoj jedan narod može graditi vlastitu budućnost. Dakle, naša osnova ostaje privatno vlasništvo. Želimo da ljudi imaju svoje domove, svoju ušteđevinu, svoju zemlju, svoje vrtove, svoj alat.

Uvjereni smo da to nije samo dobro za privredu, već i jača kulturu brige o stvarima, a time i o vlastitim životima“.

Na kraju svog više od sat vremena dugog govora, premijer Orbán pokušava upozoriti građane na Veliki reset WEF-a (Svjetskog ekonomskog foruma) i paralelnu Agendu 2030 Ujedinjenih naroda (ranije Agenda 21), kojom planiraju transformirati svijet – gdje je privatno vlasništvo zastarjelo, privatnost nepostojeća, a njihove globalističke organizacije ostvaruju potpunu kontrolu. Orban je naglasio važnost pripreme svoje zemlje za njihov nadolazeći “ozbiljan test stresa, mnogo veći od ove pandemije”.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp