Dr. Richard Urso – Naredi li Vlada obvezno cijepljenje za djecu, veliki broj djece smrtno će stradati od hiperimunog šoka

Dr. Richard Urso – Naredi li Vlada obvezno cijepljenje za djecu, veliki broj djece smrtno će stradati od hiperimunog šoka

Dr Richard Urso član TN Health Subcommittee-a u SAD-u, na jednoj od liječničkih komisija obavijestio je javnost kako su Fizer, Moderna, Johnson&Johnson i ostale farma kompanije, za vrijeme svojih istraživanja cjepiva za djecu, eliminiraju sve pacijente s prirodnim imunitetom a pošto je jako puno djece u SAD-u koja imaju svoj prirodno izgrađeni imunitet na virus, velika je vjerojatnost da će ta djeca doživjeti hiperimuni odgovor na cjepivo i doslovno preminuti.

Njegovo izlaganje prenosimo u cijelosti:

„Podsjećam vas da su Pfizer, Moderna i Johnsoj&Johnson dali sve od sebe da iz svojih istraživanja eliminiraju pacijente  s prirodnim imunitetom.

Zašto su to napravili? Pitam se zašto? Zato što ti pacijenti zadržavaju aniogeni fragment virusa u svom sustavu – jako dugo vremena. Pronalazimo ih čak u razdoblju od 15. mjeseci i više.

Oni su u ozbiljnom riziku za hiperimuni odgovor i nisu htjeli da im istraživanja budu ukaljana. Zato su se potrudili da eliminiraju svakog pojedinačnog pacijenta u svakom pojedinačnom istraživanju, da bi se uvjerili da niti jedan od ovih pacijenata nije bio uključen u istraživanje.

Mislim da nitko od vas to zapravo nije shvatio. Dakle, uzmimo za primjer djecu od 5 do 11 godina, njih oko 80% je već imalo virus u sebi. I zato ako naredimo cjepivo ovoj grupi od 5-11 godina, od kojih je u SAD-u 28 milijuna djece. To bi u osnovi bilo negdje blizu 20 milijuna djece plus ona koja su već preboljela virus.

Svi su oni pod velikim rizikom od hiper-imunog odgovora, i mnogi od njih nažalost će umrijeti, ako se za njih odredi obvezno cijepljenje.

Zato je veoma važno shvatiti, da ako idemo ovim smjerom, tamo gdje se obavezuju cjepiva za ljude koji su već stvorili svoj prirodni imunitet, mnogi od njih će stradati.

Ovo nije stvar građanskih sloboda, ovo je s medicinske strane gledano veoma loša odluka. Ovo je velika loša odluka. Zaboravbite na građanske slobode, ako dozvolite da se to dogodi, paralelno dozvoljavate djeci da umru.

Čisto da znate, na 700.000 ljudi u Izraelu, istraživanje je pokazalo da oni koji su primili dvostruko cjepivo imaju 27% veću vjerojatnost da se ponovno zaraze. Čak i ako govorimo o cjepivima, ono ne zaustavlja infekcije niti prijenos virusa.

Ako pogledate istraživanja u Engleskoj, Škotskoj i drugim sjevernim zemljama Europe gdje dobivaju prave podatke i gdje će zapravo trostruko cijepljene osobe najvjerojatnije umrijeti.

Dakle, poanta je ta da je prirodni imunitet dug, širok i izdržljiv i ne znam da li je to spomenuto, ali mi imamo SARS-Covid pacijenta koji je još uvijek imao imunitet 18 godina nakon preboljena.

Ponoviti ću vam još jednom, 18 godina kasnije imali smo imunitet od SARS-COv1 do SARS-COv2. Ovo je izuzetno dug, širok i izdržljiv imunitet.

Dakle, ono što na kraju želim reći, prirodni imunitet pravno treba smatrati barem jednakim onom cijepnom imunitetu,a prirodni je vjerojatno doživotni“.


Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp