Procurili tajni Pentagonovi dokumenti o tome da je Covid-19 biološko oružje koje je čovjek umjetno stvorio u laboratoriju

Procurili tajni Pentagonovi dokumenti o tome da je Covid-19 biološko oružje koje je čovjek umjetno stvorio u laboratoriju

“Rusija već godinama iznosi povjerljive tvrdnje da Sjedinjene Države rade tajne laboratorije za biološko oružje oko njenih granica. I dok zapadni mediji tvrde da je to dezinformacija, Još 2013 godine oni su o tome izvještavali.

Dok su Sjedinjene države vodile ilegalne ratove diljem svijeta, u ime demokracije. Rusija je tiho prodavala energiju i gledala svoja posla.

A prema National Geographicu, ovo je bio razlog zašto je Pentagon uopće gradio ove laboratorije za biološko oružje.  Jer je Rusija bila potpuno tiha po tom pitanju, a Sjedinjene države su snažno željele da ju prestignu.

Inicijalni laboratorij u Kazahstanu, Sjedinjene Države izgradile su za 100 milijuna dolara, a on služi za skladištenje visokorizičnih bolesti kao što su kuga i antraks, nadajući se da će provuići znanstvenike koji bi inače za nekog drugog mogli stvoriti biološko oružje za masovno uništenje.

Kako bi zaštitile svijet Sjedinjene Države su izgradile nekoliko laboratorija u Kazahstanu. Noviji laboratoriji 4. nivoa biološke sigurnosti, biti će završeni početkom 2022. godine.

Još 2004 godine. Pentagonova agencija za smanjenje obrambenih prijetnji DTRA, počela je stvarati mrežu labaratorija za zarazne bolesti u Uzbekistanu. I u roku od nekoliko godina nakon što su operacije počele, izbijanja nepoznatih bolesti prijavljena su u istim područjima na kojima se nalaze laboratoriji.

Proćutjeli dokumenti iz Georgie pokazuju da je američka ambasada prevozila smrtonosne patogene i ljudsku krv kao diplomatski teret i šemu u kojoj su privatni američki izvođači radova koji rade za tri različita američka bio-laboratorija, dobili diplomatski imunitet da to naprave.

Ubrzo nakon što je Rusija izvršila invaziju na Ukrajinu, @warCiandestine je objavio video s mapama američkih bio-laboratorija koji se poklapaju s mapama nedavnog napada. Što sugerira da je Rusija osiguravala ove strogo povjerljive bio-laboratorije.

Zapadni mediji tvrde da je ovo laž ali ne uspijevaju to razotkriti. A kada je video postao virilan, američka ambasada u Ukrajini je uhvaćena kako briše dokaze o ovim laboratorijima sa svoje web stranice, ali ne prije nego što je neovisni novinar uspio kopirati dokumente koji pokazuju 11 ukrajinskih bio-laboratorija koje financira Pentagon.

 Ruska ambasada u Bosni i Hercegovini optužila je SAD da pune Ukrajinu bio-laboratorijima koji su vrlo moguće korišteni za proučavanje metoda uništavanja ruskog naroda na genetskom nivou.  

I sada znamo da ova takozvana mRNA cjepiva uništavaju ljude na genetskom nivou. Sada i službeno znamo da je Covid-19 biološko oružje koje je napravio čovjek.

Znamo da su ga financirali elementi NIH-a i Peter Daszak „Eco-Health Alliance“. Znamo da je napravljen u Wuhanu u Kini . Ako nije prijetnja to što Sjedinjene Države okružuju Rusiju sa strogo tajnim laboratorijima, da li itko misli da je slučajnost da su svi oni koji su uključeni u plan UN- Veliki Reset, sada postali najveći saveznici Ukrajine svih vremena.

Plaćenici i ratni profiteri u Americi postaju uzbuđeni zbog kratkoročnog profita mrtvih, ali jedini koji će inmati koristi od ovog rata su lopovi na vrhu, koji su uhvaćeni u pokušaju da počine najgnusniji zločin protiv čovječnost u cijeloj povijesti.

I jedini pravedan izlaz iz ovoga je pozivanje ovih lopova na odgovornost“.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp