Žene


Ma koliko se trudili nikad vas nećemo razumjeti, nikad nećemo moći shvatiti puno toga jer nismo Nostradamusi da znamo o čemu razmišljate, a vi baš to očekujete i ne možete shvatiti kak mi to ne shvaćamo. Naša iznenađenja nisu ispunila vaša očekivanja i ne znam zašto, ali skoro uvijek postaju razlog za kontra ofenzivu.

 Nakon toliko godina braka imamo blago teleći pogled, na onu vašu čuvenu, ‘Znaš ti dobro, šta je’, jer ne znamo niti otprilike. Nikada nećemo moći shvatiti otkud vam toliko snage, da sve pospremite i održavate čistim nakon cijelog odrađenog dana, k’o da vam je svima tata bio Superman. Količina inata i prkosa kojom raspolažete opasnija je od bilo kakve atomske bombe.

Sad smo već sto posto sigurni da su svi najveći ratovi započeli s čuvenom rečenicom ‘Gdje si do sad?’ Da kad god nešto predvidite – to tako i bude, to je ona vaša intuicija, pa zašto onda ne igrate loto??? Aha, iz inata, dobro, dobro, kužim.

Količina kilometara koje ste propješačile po šoping centrima je tolika da ne znamo kolika je.

Zapravo mi kao niže-razredna bića imamo sreću što smo vaši suvremenici. Nikako ne mogu shvatiti kako svi znaju za Dan žena, a nitko za dan muškaraca. E, pa u ime svega gore navedenoga, bez mogućnosti replike, želim vam sretan taj vaš dan, iskreno od srca, iako znam da sam i tu pogriješio jer vi to šatro ne slavite.

Sretan vam Dan žena!

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp