David Icke – Dio plana za totalnu uspostavu globalne kontrole, jest da se izazove sukob između Zapada i saveza Rusije i Kine

David Icke – Dio plana za totalnu uspostavu globalne kontrole, jest da se izazove sukob između Zapada i saveza Rusije i Kine

David Icke se u svom izlaganju dotakao trenutne situacije u Ukrajini i rekao kako već godinama govori o tome da je glavni cilj globalista uvući u sukob Zapad protiv saveza Rusije i Kine, s ciljem potpunog uništavanja svjetske ekonomije i provođenja Velikog Reseta. I sada se to polagano ispunjava.

„Bio sam u Ukrajini prije nego što je posljednji predsjednik kojega je Rusija podržavala – Viktor Janukovich svrgnut 2014 državnim udarom kojeg su orkestrirale Sjedinjene države i potom na njegovo mjesto postavile drugog lopova Poroshenka.

Taj puč je za sjedinjene Države nadgledala dama po imenu Victoria Nuland, službenica State departmenta i supruga Roberta Kagana, ozloglašenog neokonzervativca iz Sjedinjenih Država, koji je bio arhitekt invazije na Irak zasnovane na laži.

I Victoria Nuland se sada vratila u State Department pod drugim režimom u vrijeme kada se sve ovo događa u Ukrajini. Slučajnost? Naravno da nije.

I što je onda zapravo šira slika u svemu ovome? Već dugo govorim, možete vidjeti i video snimke da je dio ovog plana za globalnu kontrolu da se orkestrira i izazove sukob između Zapada i saveza Rusije i Kine.

I primijetiti ćete da je Kina zemlja koja ne osuđuje Rusiju, ona odbija umiješati se u sankcije Rusiji. I nema šanse da bi Putin napao Ukrajinu bez potvrde o tome da će mu Kina čuvati leđa. To se sada pojavljuje…

Kina je tražila garancije da Putin neće napasti Ukrajinu sve do psolje Zimskih olimpijskih igara u Pekingu, da im ne pokvari događaj.

Dakle, Putin jew očigledno znao da ovaj val ekonomskih odgovora i drugih odgovora, od kojih su neki doista smiješni. Koliko čujem BBC više neće dozvoliti Rusiji da ima svojew programe.

Bože, kladim se da če to natjerati Putina da se preko noći preda. I ovaj ekonomski odgovor, naravno da je Putin znao da to dolazi, ali je također znao da mu Kina čuva leđa.  

Opet, to je točkica koja povezuje ono što se dogodilo, ne ono što se događa, već ono što se dogodilo. Ideja je da se demontirao zapadno društvo, pretežno Amerika koja je najjača zemlja u zapadnom društvu, iako se munjevitom brzinom raspada.

Dakle, kada je Biden pred nešto više od godinu dana došao u Bijelu kuću, Amerika je u energetskom smislu bila potpuno neovisna. U ovo veoma kratko vrijeme od kada je Biden (kojega kontroliraju globalisti) na čelu Amerike, zatvorio plinovode i zaustavio ulaganja u traženje više ugljenih resursa, pod maskom klimatskih promjena što je još jedna od obmana globalista, Amerika više nije energetski neovisna zemlja.

I jedna od zemalja od koje energetski ovisi je Rusija. Kao što je Europa u pogledu prirodnog plina. Pa zašto biste orkestrirali situaciju u kojoj država i predsjednik koje stalno osuđujete iz godine u godinu. Vi ste orkestrirali situaciju u kojoj ovisite od te zemlje i tog predsjednika u opskrbi energijom. Dakle, sada imamo situaciju u kojoj cijene energije probijaju plafon na putu ka stratosferi, prvo zbog covida, a sada zbog ovog rata i sankcija.

Imamo situaciju da kako cijene energenata rastu, paralelno s time i sve ostalo raste što zahtjeva da se energija proizvodi i transportira.     Imate ogromne implikacije s opskrbom stvari poput pšenice iz Rusije i Ukrajine.

Ogromna količina gnojiva koje se koristi na farmama širom svijeta barem u Americi, dolazi iz Rusije. Ono što ste radili je sustavno stvaranje ovisnosti od zemlje i predsjednika koje ste stalno osuđivali, iznova i iznova.

Zašto bi ste to radili? Zato što kult koji vas posjeduje i kontrolira, želi da to napravite. Zašto su onda preselili proizvodnju iz SAD-a i drugih dijelova svijeta u Europi, u Kinu?

Konstantno govore o tome da je Kina glavni konkurent ili druga moguća supersila u svijetu. Ali vi svjesno premještate svu svoju proizvodnju u Kinu, gubeći sve te poslove u Americi za Amerikance i Europljane, dok propuštate kontrolu nad svojom opskrbom Kini.

Na taj način se predaje kontrola nad lancem opskrbe Kini. I dok vi, zbog Covid-a i posebno u ovom slučaju obmanom kulta o globalnom zagrijavanju, smanjujete svoj pristup neovisnim zalihama energije i uništavate svoju sposobnost da proizvodite energiju u obujmu koji vam je potreban.

U međuvremenu, Rusiju i Kinu nije briga za klimatske promjene, jer znaju da je to prevara. Pa što  oni rade? Između sebe imaju neovisne zalihe energenata, sa daleko, daleko nižim troškovima nego na zapadu. A Kina gradi elektranu na ugalj.

Da li ste primijetili kako je globalno zagrijavanje (zelene koje također kontrolira kult), iako je većina njih previše zbunjena da bi to uopće znali.

Osudili su zapad za korištenje fosilnih goriva, ali nikada nisu spomenuli Kinu, koja bi im svakako pokazala srednji prst. Pa su asovi premješteni na istok u Kinu i Rusiju. I onda se događa ovaj rat.

I što će sankcije učiniti? Ne samo da će masovno utjecati na ekonomiju i živote ljudi na zapadu, već će približiti Rusiju i Kinu u još veći savez.

A ako se Rusija i Kina pridruže vojnom savezu ( a to sve više rade), najbolji način da se to zaustavi, je ono što govorim desetljećima, plan kulta u ovoj skripti je dovođenje do tog sukoba“.  

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp