Koja je točno uloga Putina unutar Novog svjetskog poretka?


Nema aviona trovača sve ove dane tako da postoji realna mogućnost da su tvornice i poligoni za proizvodnju i distribuciju chemtrailova bili smješteni u Ukrajini i kao takvi prepoznati i uništeni od strane ruskih zračno-svemirskih snaga kao neprijateljski ciljevi..?! Ako je ovo istina sasvim je jasno zašto je naglo krenula žestoka antiruska propaganda koja je brzo nadmašila neviđenu morona histeriju..

Sasvim je jasno da ne možemo vjerovati političkim liderima jer je i u Rusiji provedena morona agenda, a u točno kojem obimu ne bih znao reći. Ono što je sasvim jasno jest to da su marionete europskih država na inicijativu SAD-a u zemljama Bliskog istoka godinama pružale značajnu podršku terorističkim organizacijama (ISIL, AL-NUSRA FRONT itd..) koje su obavljale prljave zadatke pod komandom CIA-e i MOSSAD-a kako bi izazvale niz krvavih ratova koji su za cilj imali preuzimanje država Bliskog istoka radi bankarskih, geostrateških ciljeva i prirodnih resursa koji su bili čvrsto u rukama tih naroda.

Pomno prateći događaje i ratne strahote zapadnih terorističkih plaćenika koji su izazvali takav strah i užas da su u obranama gradova naročito u Sirijskom ratu uz regularnu vojsku često sudjelovali i žene i djeca. Zapad je, naravno, o tome šutio, a vijesti su bile kao i danas čista propaganda i laž.

Sve je to uspješno zataškano, a avioni oružja redovno su stizali kao pomoć (umjerenoj opoziciji) što je bio kodni naziv za spomenute terorističke organizacije. Kada je Sirija iscrpljena dugogodišnjim ratom ostala gotovo na 20% teritorija i kad je poraz Damaska bio na vidiku, terorističko urlanje i slavlje kao i ozarena lica europskih marioneta naglo je prekinula munjevita ruska intervencija koja je kao metlom pomela i duboko u pustinjski pijesak zakopala sav taj poremećeni sotonistički šljam kojeg je naoružavala i financirala zajedno sa SAD-om i moralna Europa.

Kirurškom preciznošću ruske zračno-svemirske snage mjesecima su gađale teroristička uporišta diljem Sirije kao i nepregledne kolone Erdoganovih kamiona koji su krali Sirijsku naftu. Sva ta plaćenička i lopovska bagra brzo je nestala u plamenu, a Sirija je ostala spašena samo zahvaljujući ruskoj intervenciji tj. samom, Putinu.

Gledajući profile svjetskih lidera Istoka i Zapada manje krvave ruke ima Putin od svih marioneta zapadnih zemalja koje sudjeluju u organiziranom pljačkanju, trovanju i ubijanju, kako drugih naroda diljem Svijeta, tako i vlastitog, što smo najbolje osjetili kroz dvogodišnju fašističku morona krizu.

Koja je točno uloga Putina unutar NWO i da li je sam Putin odlučio biti odmetnik od istih ili je, pak, po srijedi neki dogovor, vrlo je diskutabilno i nejasno donositi gotove zaključke u ovom trenutku. Ako pogledamo aktivnosti svjetskih lidera, Putin je na globalnoj razini učinio dobre poteze na štetu zapadne propagande, prije svega po pitanju krvavih ratova na Bliskom istoku i intervencijom u Siriji. Ustanovi li se da je uništio poligone za proizvodnju kemijskog i biološkog oružja u Ukrajini, na to možemo gledati kao na izravan udar na sam NWO i njihove zločinačke agende po pitanju dugogodišnjeg zaprašivanja atmosfere, planskog i ciljanog trovanja zemalja i naroda unutar NATO-u i bliskih globalnoj NWO politici.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp