Ivan Vilibor Sinčić – Hrvatski sabor je današnjom odlukom Hrvatsku pretvorio u vojnu metu na karti svijeta


Ivan Vilibor Sinčić, čelnik Živog zida i naš istaknuti europarlamentarac, otvoreno se protivi slanju hrvatskih vojnika u Mađarsku u sklopu NATO akcije. “Mir nema alternative”, naslov je Sinčićeve objave na društvenim mrežama u kojoj otvoreno proziva Hrvatski  sabor govoreći kako su birači na izborima očito izabrali stranke rata.

“Hrvatski sabor današnjom odlukom da šalje naše mladiće u NATO akcije u Mađarsku dodatno je Hrvatsku označio kao legitimnu vojnu metu na svjetskoj geopolitičkoj karti. Ja mislim da je to izrazito pogrešna odluka i da bismo trebali graditi partnerstvo sa srodnim narodima i nacijama koje su malobrojne kao i mi, a velike ostaviti neka sami ravnaju svoje račune.

Slovenija je odbila slati oružje. Žao mi je što je velika većina birača u Hrvatskoj glasovala za stranke rata. Moj smo uvijek bili i uvijek ćemo biti stranka mira”, napisao je Ivan Vilibor Sinčić na svom Facebooku.

“Kada veliki lupaju sankcije velikima, imaju nekoliko rezervnih planova za protusankcije. Koliko Hrvatska vlada i Hrvatski sabor za nas male imaju rezervnih planova?” dodao je Sinčić na kraju.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp