Ozloglašeni multimilijarder George Sorosh ponovno potpaljuje vatru i huška na treći svjetski rat


Multimilijarder George Sorosh, poznat po financiranju državnih udara u raznim zemljama diljem svijeta. Ovoga puta je otišao ne jedan već nekoliko koraka dalje i otvoreno zaziva treći svjetski rat u kojima bi se sukobili Zapad protiv saveza Rusije i Kine.

Njegovo izlaganje prenosimo u cijelosti:

George Sorosh: „Sjedinjene Države i Europska unija moraju ukloniti Putina i Xija s vlasti ‘prije nego što mogu uništiti našu civilizaciju’

Treći svjetski rat će “uništiti našu civilizaciju” osim ako ruski predsjednik Vladimir Putin i kineski predsjednik Xi Jinping ne budu “maknuti s vlasti”, upozorava milijarder i megadonator demokratske stranke u Americi George Soros.

“Nakon što je dobio zeleno svjetlo od kineskog predsjednika Xi Jinpinga, ruski predsjednik Vladimir Putin pokrenuo je svoj rat u Ukrajini u nastojanju da povrati staro rusko carstvo”, napisao je Sorosh u tekstu koji je u petak objavio Project Syndicate.

“Ali čini se da su oba čelnika pogrešno procijenila situaciju, povećavajući izglede za globalnu katastrofu – osim ako ne budu uklonjeni s vlasti”, rekao je.

Putin je “doslovno poludio”, upozorio je predsjednik Uprave Soros Fund Managementa i Zaklade otvorenog društva“.

https://www.thegatewaypundit.com/2022/03/george-soros-united-states-european-union-must-remove-putin-xi-power-can-destroy-civilization/?fbclid=IwAR1nFOI7NmAbl4zTeT7QP-4uz4cgb_1CGSOKS3WhntGzdLlZIFeVVWEfxsg


Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp