Zvonko Zubak – Zagreb je postao meta rata u Ukrajini

Zvonko Zubak – Zagreb je postao meta rata u Ukrajini

U jučerašnjoj emisiji Z1 televizije „Bujici“ autora i voditelja Velimira Bujanca, gost je bio ukrajinski ratni veteran i novinar Yevhen Stepanenko koji je nedvojbeno ustvrdio da je bespilotna letjelica ruska i ispaljena s teritorija Pridnjestrovja, koju Ukrajinci ne koriste još od 2015. godine. U emisiju se telefonski javio i poduzetnik Zvonko Zubak, koji je rekao kako je Zagreb jučer postao meta rata u Ukrajini, a sustav Domovinske sigurnosti u potpunosti je zakazao.

„Letjelica je ruska TU- 141 STRIŽ jer ima domet od tisuću kilometara dok je ukrajinska varijanta TU-143 REJS imala domet do 400 kilometara.

Rusi su možda greškom, a možda i ne, zastarjelu letjelicu, najvjerojatnije lansirali iz Pridnjestrovja pa je zatao letjela nad Rumunjskom, kasnije Mađarskom i došla do Zagreba… NATO je pokazao veliku nesposobnost!“, izjavio je Yevhen Stepanenko.

U emisiju se javio i naš poduzetnik Zvonko Zubak koji je izjavio –Zagreb je od sinoć postao meta! Sustav Domovinske sigurnosti je potpuno zakazao… Sreća je da nije bilo ljudskih žrtava, jer bi Hrvatska tada i službeno ušla u rat!

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp