David Icke – Navijači nogometnog kluba Chelsea kolateralne su žrtve sankcija Rusiji

David Icke – Navijači nogometnog kluba Chelsea kolateralne su žrtve sankcija Rusiji

David Icke u svom novom obraćanju analizirao je sankcije prema Rusiji koje čija je kolateralna žrtva i nogometni klub Chelsea, samo zato jer mu je vlasnik ruski multimilijarder Roman Abramovič blizak ruskom predsjedniku Putinu. Zbog svega ovog što se događa u konačnici će najveću štetu imati navijači nogometnog kluba Chelsea, jer su suočeni s brojnim ograničenjima u podršci svom voljenom klubu.

Evo što je David Icke rekao u svom novom obraćanju javnosti, o slučaju nogometnog kluba Chelsea:

„Postoji čovjek po imenu Roman Abramovič i on je multimilijarder zahvaljujući Rusiji i Putinu. Vlasnik je nogomentnog kluba Chelsea. Oni su zamrznuli imovinu kluba. I tako, opet čujete zvuk dvocijevnih pušaka kako sebi pucaju u noge. Ako ciljaju Abramoviča, u redu, ali nogometni klub Chelsea je povijesni entitet koji postoji puno, puno prije nego što se Abramovič pojavio.

Kada je došao sa svojim novcem, rekao sam ovo: U jednom trenutku morat ćemo završiti u suzama, jer je on lopov. Ali, Chelsea je povijesni entitet i podržava ga zajednica koja želi vidjeti nogometnu igru.

Ono što je britanska Vlada napravila, da je zamrznula imovinu kluba na najsmješniji način i stoga je bez valjanog razloga pogodila navijače tog kluba. Da li netko misli da će se Putin predati zato što je nogometnom klubu Chelsea zamrznuta imovina?

Ali, pogledajte neke od stvari koje proizlaze iz ovoga. Klubu Premier lige je zamrznuta imovina u sklopu akcije i ona ga (Roman Abramovič) pokušava prodati. Prodavaonica Chelsea se mora zatvoriti i više se ne mogu prodavati karte za utakmicu.

Tako da ljudi, navijači kluba od sada ne mogu ići u klupski dućan i kupiti dres ili šalicu.

Kladim se da se Putin strašno trese. Karte za utakmice više se ne prodaju. Ono što kažu je da ako ste kupili sezonsku kartu, možete ići na utakmice, ali ako kupujete kartu za utakmice ponaosob, ne možete više kupovati.

Klub može ispuniti obveze i isplatiti plaće svim zaposlenima, trenerskom osoblju i igračima, ali nikakva prodaja ili kupovina novih igrača neće biti dozvoljena pod ovom posebnom licencom.

Razgovori o novim ugovorima za igrače kojima ugovori ističu tijekom ljeta ne smiju se produžavati.

Chelsea može platiti razumne troškove putovanja za utakmice, ali ne više od 20 tisuća funti po utakmici i po timu. Oni mogu platiti razumne troškove za održavanje utakmica kod kuće, ali ne više od pola milijuna funti po utakmici i emitiranje svih utakmica koje uključuju klub Chelsea.

Tako da navijači neće moći ići gledati nogometni Chelsea. Kako će to, kvragu, nešto promijeniti u Ukrajini?“

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp