Bombastično izvješće je potreslo Ameriku – Otkrilo se još jedno šokantno zataškavanje nuspojava cijepljenja

Bombastično izvješće je potreslo Ameriku – Otkrilo se još jedno šokantno zataškavanje nuspojava cijepljenja

Sharyl Attkisson jedna je od rijetkih preostalih pravih novinara u Americi, bila je napadnuta, okaljana, cenzurirana i de-platformirana zbog izravnog postavljanja pravih pitanja o cjepivima, špijunaži vlade i drugim u javnosti zabranjenim temama.

Njezina najnovija emisija, “The Vaccine Debate”, sadrži istinitu priču o dr. Andrewu Zimmermanu, pedijatrijskom neurologu koji je bio svjedok u tajnim sudskim postupcima protiv nuspojava cijepljenja, koji sada predstavljaju tzv. pravdu za oštećenu djecu koja su primila cjepiva u Americi.


Dr. Zimmerman je bio vrhovni vještak vlade i svjedočio je da cjepiva nisu uzrokovala autizam. Rasprava je tada proglašena završenom.

Ali sada je dr. Zimmerman pružio izvanredne nove informacije. On tvrdi da je tijekom saslušanja o cjepivima prije nekoliko godina privatno rekao vladinim odvjetnicima da cjepiva mogu, i da kod neke djece i uzrokuju autizam.

Taj preokret u stavu vladinog glavnog medicinskog stručnjaka trebao bi promijeniti sve debate o povezanosti autizma i cjepiva. Ako bi javnost to saznala.

Izašao je u javnost i objasnio kako je rekao vladi Sjedinjenih Država da cjepiva mogu uzrokovati autizam u određenoj podskupini djece, a Ministarstvo pravosuđa potisnulo je njegovo istinsko stručno mišljenje. – prenosi NSP

To je bila jedna od najznačajnijih prijevara, vjerojatno u ljudskoj povijesti.

Ova epizoda emisije “Full Measure” već se cenzurirana koordiniranom urotom zlih tehnoloških divova. Sve im je američki Centar za kontrolu bolesti (CDC) – medicinski front CIA-e – naredio da unište sve dokaze da cjepiva uzrokuju autizam.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp