Poznati aktivist i hrvatski branitelj Natko Kovačević, u razmaku od svega 10 minuta bio je pozitivan a potom i negativan na covid testu

Poznati aktivist i hrvatski branitelj Natko Kovačević, u razmaku od svega 10 minuta bio je pozitivan a potom i negativan na covid testu

Poznati aktivist i predsjednik Udruge Pravednik dr. Natko Kovačević, nije mogao ući u bolnicu posjetiti svog dobrog prijatelja bez da je o svom trošku obavio brzi antigenski test.

Međutim to lažno testiranje je pokazalo da je Natko bio pozitivan bez simptoma, unatoč činjenici da je Coronu prebolio prošle godine bez ikakvih većih simptoma, uz blagu temperaturu i to sve nakon opsežnog srčanog infarkta od kojeg se također u potpunosti oporavio.

Pozitivan nalaz
Pozitivan nalaz

Naravno, Natko je kao dokazani borac za ljudska prava, odmah na to reagirao te je na licu mjesta oštro prosvjedovao i rekao da će bolnica za ovo  odgovarati jer će se uputiti u prvi slijedeći laboratorij gdje će ponoviti svoj test.

Nakon kratke prepirke, ravnateljica bolnice osobno dolazi “smirivati” sada već vidno uzrujanog Natka i obećava mu besplatno napraviti novi test.. Ne želeći gubiti vrijeme jer mu se ionako žurilo u posjet prijatelju, Natko prihvaća ponoviti test.

Svega desetak minuta nakon testiranja šefica laboratorija donosi novi nalaz koji potvrđuje da je Natko negativan na Coronu te potom od njega traži da joj “vrati” nalaz prvog testa na kojem je lažno pozitivan na Coronu!

Negativan nalaz
Negativan nalaz

Natko naravno to odbija, jer želi kao i uvijek svima nama objelodaniti istinu, bez obzira o kome i čemu se radilo. Jer kako je i sam desetljećima ponavljao: “samo s istinom pobjeđujemo zlo!”


Zapratite nas i na našem Telegram kanaluhttps://t.me/epohaportal

 

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp