Sutra će se održati deseti po redu prosvjed traženja pravde za malenu Nikoll Dedić i svu ostalu zlostavljanu djecu u Hrvatskoj

Sutra će se održati deseti po redu prosvjed traženja pravde za malenu Nikoll Dedić i svu ostalu zlostavljanu djecu u Hrvatskoj

Prosvjed će se održati uz podršku Udruge Veronika Vere u srijedu, 16.3.2022. u:– 9,30 h ispred Ministarstva socijalne skrbi, Trg N. Topalušić 1 (bivša Savska 66) i – 10,45 h ispred Općinskog građanskog suda, Vukovarska 84.

Podsjetit ćemo ih na slučaj Nikoll Dedić koji je malim korakom krenuo prema pravdi podnošenjem 7 kaznenih prijava protiv odgovornih iz sustava socijalne skrbi.

Također ćemo tražiti da vrate Teu Dedić njenoj baki, jer su djevojčicu neopravdano i pod lažnom izlikom oteli iz obitelji s bakom i predali udomiteljici.

Teu koja je stara 9,5 godina, samostalno je sposobna  reći kako je živjela, s kim i gdje želi biti. Ne upravljajte s njom kao da je predmet bez prava i osjećaja. Dijete je traumatizirano odvođenjem iz doma i želi se vratiti natrag svojoj kući.

Centar za socijalnu skrb Nova Gradiška preko Tee se osvećuje baki. Peru savjest nepotrebnom i izmišljenom brigom za Teu koja nije ugrožena. Trebali su spašavati Nikoll a ne njenu polusestru Teu!

Pred sudom će biti riječi o ostalim nezakonitim postupcima socijalne službe, a građanima ćemo dijeliti letke u kojima ih informiramo o nekoliko tragedija koje je sustav socijalne skrbi preko svojih Centara napravio svojim nedužnim korisnicima.

Dođite i pridružite nam se!


Zapratite nas i na našem Telegram kanaluhttps://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp