Marin Miletić – SZO se usvajanjem novog pakta želi postaviti iznad suverenih država i zakonski nas sve prisiliti na cijepljenje

Saborski zastupnik Marin Miletić javno je progovorio o raspravi SZO-a (Svjetske zdravstvene organizacije) koja je započela 24.2.2022 godine, a za cilj ima donijeti pakt za sve svoje članice (njih 194), po kojima bi se svrstala iznad Ustava suverenih zemalja i automatski donijela odluku o obveznom cijepljenju za sve građane bez ikakvog referendumskog pitanja.

Naime, 24.02.2022. započela je rasprava za usvajanje Pakta svih zemalja članica WHO / SZO tj. 194 zemlje svijeta, o načinu upravljanja novom pandemijom. Cilj dogovora- kad se proglasi nova pandemija sve zemlje članice WHO-a moraju nastupiti koordinirano po dogovorenim mjerama protokolima. Države članice imaju rok u kolovozu za odlučivanje, a propisi su automatski pravno obvezujući za članove osim ako im se izričito protive.

Taj međunarodno obvezujući pravni sporazum sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom bi u potpunosti potpisao naša prava globalistima. Drago nam je što saborski zastupnik Marin Miletić otvoreno progovara o ovoj trenutno najvažnijoj temi i nadamo se da će i ostali zastupnici početi provjeravati što se zaista događa u svijetu i početi štititi interese hrvatskog naroda koji ih je izabrao.

Opasno i zabrinjavajuće je da o svemu ovome progovaraju u velikom broju hrvatski građani, a da su pritom zastupnici (čast rijetkim iznimkama) potpuno neinformirani ili nezainteresirani.Zapratite nas i na našem Telegram kanalu
https://t.me/epohaportal


Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp