Zelenskij tiho usvojio prijedloge Svjetskog ekonomskog foruma i potpisao zakon o prvim koracima Velikog resetiranja

Zelenskij tiho usvojio prijedloge Svjetskog ekonomskog foruma i potpisao zakon o prvim koracima Velikog resetiranja

Ukrajinski prerdsjednik Volodimir Zelenskij prihvatio je prijedlog Svjetskog ekonomskog foruma s kojim Ukrajina postaje prva zemlja koja će u praksi provoditi Veliko resetiranje Klausa Schwaba.

Izvještaji pokazuju da je Zelenskij tiho usvojio prijedloge Svjetskog ekonomskog foruma i potpisao zakon o prvim koracima Velikog resetiranja Klausa Schwaba, uvodeći aplikaciju za socijalni kredit koja kombinira univerzalni temeljni dohodak (UBI), digitalni identitet i putovnicu za cjepivo protiv COVID-19. unutar njihove aplikacije Diia za Ukrajinu.

Sukob između Rusije i Ukrajine ove dvije zemlje stavio je na čelo međunarodne scene. No, u tišini samog sukoba ukrajinska vlada je pokrenula aplikaciju pod nazivom Diia koja objedinjuje osobnu iskaznicu, putovnicu, vozačku dozvolu, evidenciju o cijepljenju, auto registraciju, osiguranje, zdravstvene naknade, socijalne naknade i još mnogo toga. Ovo je model potpune kontrole koji smo do sada poznavali samo u Kini a sada polako dolazi i u Europu.Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal


Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp