Možemo li samo tako izbrisati nekoga iz svoga života?


Je li lako izbrisati pojedine ljude iz svoga života? I sve ono vrijeme provedeno s njima? Odlučiti i kao finom krpom za čišćenje obrisati jedno ljudsko biće, kao da ga nikada nismo poznavali? Je li to okrutnost ili potreba?

Pitam se koliko mi jedni drugima stvarno značimo… I, kako malo prave zahvalnosti ima ugrađene u nama. Zaborav vremenom ne postoji. Ako ti je ikada itko išta značio, nećeš ga moći zaboraviti. Zaboravit ćeš samo nevažnosti, trivijalnosti i površne stvari koje si nekim slučajem nazivao krivim imenima. Ma koliko trajale.

Mili, ljubav se nikada ne da izbrisati. Oni koje si stvarno volio, upisani su u tvoju dušu. Zauvijek. Ostavili su svoj zapis na tebi kao i ti na njima. Ostavili su svoj neizbrisiv i vječan trag u tebi, kao i ti u njima.

Zapravo, ako si ikada ikoga zavolio, ne možeš ga nikada prestati voljeti. Svaki prestanak govori da ljubavi nikada i nije bilo. Ljubav je vrlo zahtjevna, profinjena i jasna stvar. Bez kompromisa, ustupaka ili uvjeta.

Ona jest ili nije. Nema sredine ili različitih oblika, boja ili mirisa. Ona je neopisiva i konkretna. Ako jest Ljubav, nikada joj ne postavljaš pitanja i nikada je ne možeš obojiti sumnjom.

Je li lako izbrisati ljudsko biće iz uma, srca ili duše? Samo tako… kao finom krpom za čišćenje? Ako si ikada ikoga izbrisao, nikada ga nisi ni volio. Nikada za tebe nije stvarno postojao.

 

Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp