Ujaku Samu i barba Putinu više je stalo do međusobnih krvavih igara, nego do mira


Zašto je rat u Ukrajini osuđen na krvoproliće epskih razmjera? Zato što ni jedna strana ne razmišlja o prekidu vatre i pregovorima koji su jedino humano riješenje.

Ukrajincima zbog ruske kontrole neba ne preostaje ništa drugo već da djeluju u gradovima i gusto naseljenim urbanim sredinama i to im je jedini donekle “siguran” prostor za obuku i djelovanje u kojima civilne objekte škole, vrtiće, bolnice koriste kao poligone za obuku mlade vojske i plaćenika.

Djelovanje na otvorenom prostoru nije moguće, a gerilski rat u urbanim sredinama nosi brutalne posljedice u vidu civilnih žrtava, izbjeglica i samog razaranja što nas vodi prema sirijskom scenariju spaljene zemlje tj. do temelja razorenih brojnih gradova i sela.

Rat je zlo i nema nikakvih opravdanja ni s jedne, ni s druge strane, ali ratovi su jedna od glavnih metoda postizanja ciljeva elite koja je uspješno pokrenula i ovaj krvavi rat koji bi mogao vrlo lako prerasti u sukob epskih razmjera.

Vjerujem da su Rusi mogli specijalnim vojnim operacijama sigurno ukloniti elemente “NWO” bez da se ide u totalni rat, ali sasvim je očigledno da i jednoj i drugoj strani mir nije opcija i da je ovaj rat kao i brojni drugi zapravo iniciran od zakulisnih struktura moći koje kontroliraju obje zaraćene strane.

Ovo je jako teško progutati, međutim znamo da je ovaj rat mogao biti zaustavljen diplomatskim pregovorima i da nema nikakvog smisla ići u totalno krvoproliće i razaranja, ali očito da je ujaku Samu i barba Putinu više stalo do međusobnih krvavih igara, a puno manje do mira i diplomacije.

 

Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp