Bashar Al-Assad – Zapadu je neprijatelj samo onaj tko stoji na putu njihovim materijalnim interesima

Bashar Al-Assad – Zapadu je neprijatelj samo onaj tko stoji na putu njihovim materijalnim interesima

Sirijski predsjednik Bashar Al-Assad rekao je da Zapad nema nikakve moralne principe i da mu je stalo samo do svjetske dominacije i materijalnih interesa.

Objašnjavajući da su jedini neprijatelji Zapada oni koji stoje na putu njegovim interesima i da Zapad i cionizam nisu suštinski protiv nacizma, Al-Assad je dao primjer kako je ukrajinski predsjednik Zelensky “cionistički Židov”, ali podržava ukrajinske nacističke grupe, što je po njemu ironično s obzirom na to da “cionistički Izrael” tvrdi da plače nad žrtvama holokausta.

Njegovo izlaganje prenosimo u cijelosti:

„Zapad je više puta do sada pokazao da nema ni prijatelje ni neprijatelje, za njih je samo jedan neprijatelj – onaj tko stoji na putu njihovih materijalnih interesa.

Bio to komunizam, islam, nacizam, Kina, Rusija ili bilo tko tko nije neprijatelj Zapada. Ako služe interesima Zapada, onda su prijatelji. Ako im kojim slučajem oponiraju, automatski postanu neprijatelji.

Drugim riječima, Zapad ima nula principa. Najružnija istina o njima, a koju mnogi niti ne znaju, jest laž da se Zapad i cionizam protive nacizmu. Mnogi ne znaju da su vođe nacista u Ukrajini, zapravo nacističke organizacije koje su u Drugom svjetskom ratu blisko surađivale s Hitlerom, u smislu sigurnosti, vojske i ideologije, koji su otjerani iz Ukrajine na kraju Drugog svjetskog rata.

Neki od njih su otišli u Europu, a neki od njih u Ameriku. 1950. godine, CIA je pitala američku administraciju  da skloni zabranu na ove nazi grupe, zato što su ih Sjedinjene Države nužno trebale u Ukrajini, koja je tada bila dio Sovjetskog Saveza.

Što dokazuje ove današnje povijesne činjenice, gdje Zelenskij kao cionistički Židov podržava ove ekstremističke nacionalističke organizacije koje su se borile zajedno s nacistima u Drugom svjetskom ratu kada je Hitler izvršio invaziju na SSSR.

Ono što je još zanimljivije, neke od njih sudjelovale su u masakrima počinjenim nad Židovima. Postavlja se pitanje, kako to da Židov Cionist, podržava ove organizacije“?

Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp