Nezaboravni voditeljski par iz emisije ‘Hit depo’ nakon dugo godina ponovno zajedno na pozornici

Nezaboravni voditeljski par iz emisije ‘Hit depo’ nakon dugo godina ponovno zajedno na pozornici

Ponekad i sama pojava prezentera na nekom događanju može čovjeku osvježiti dan. Svi se jako dobro sjećamo glazbene televizijske emisije ‘Hit depo’ koju su vodili Danijela Trbović i Hamed Bangoura i koju smo svi jako voljeli. Neki smo ih dan imali prigodu ponovno vidjeti zajedno nakon dugog niza godina. Bilo je to prigodom dodjele nagrada Večernjakova ruža.

Hamed i Danijela pojavili su se zajedno na pozornici HNK kao prezenteri u kategoriiji digitalna ruža u kojoj je nagrađena serija ‘Teini dnevnici’ i svojom zajedničkom pojavom oduševili sve prisutne, kao i tv gledatelje. Te smo se večeri, vidjevši poznate voditelje ponovno zajedno, nakratko prisjetili starih dobrih vremena i dobre glazbe, a Danijela i Hamed gotovo da se uopće nisu promijenili.

Nakon te večeri, Hamed je na svom Facebook profilu uz prigodnu fotografiju napisao: „Sinoć su me izvadili iz naftalina. Lijepo je bilo sinoć vidjeti neke drage ljude na dodijeli Večernjakove ruže, a i stati na istu pozornicu s Danijelom nakon toliko godina. Hvala Večernjem listu i Draženu Klariću što su me se sjetili.“ Bio je to očito vrlo emotivan trenutak za oboje voditelja, što svojim izrazima lica nisu krili. Ponekad je i trenutak dovoljan za sreću, za neku emociju koju svi dijelimo.

Hameda i Danijelu mogli smo vidjeti i prije dvije godine u Hamedovu podcastu “Nije sve tako crno” kada su se kao i uvijek odlično nadopunjavali.

 

Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp