Dr. Pierre Peterson – Osiguranja u SAD-u ne isplaćuju novac obiteljima preminulih od cjepiva jer je to po njima samoubojstvo

Dr. Pierre Peterson – Osiguranja u SAD-u ne isplaćuju novac obiteljima preminulih od cjepiva jer je to po njima samoubojstvo

Dr. Pierre Peterson izjavio je da ‘Kompanije za životno osiguranje ne isplaćuje police osiguranja obiteljima preminulih osoba od cjepiva jer smatraju da je covid cjepivo medicinski eksperiment. A, smrt od medicinskog eksperimenta nije pokrivena u njihovoj polici, i pošto se ovdje radi o izboru, oni to zovu samoubojstvom.

Njegovo izlaganje prenosimo u cijelosti:

„Dakle, u Francuskoj je bio jedan stariji bogati biznismen koji je sklopio višemilijunsko životno osiguranje. Nakon toga je primio Covid cjepivo i umro je.

Kompanija za životno osiguranje ne isplaćuje policu, jer su odlučili da je covid cjepivo medicinski eksperiment, a smrt od medicinskog eksperimenta nije pokriveno lice.

Štoviše, čak i sudac kaže da su neželjeni efekti prouzrokovani covid cjepivom, opće poznata stvar. I da ovaj gospodin apsolutno nije mogao znati da cjepivo uzrokuje neželjene posljedice.

On je dobrovoljno izabrao da dobije cjepivo od čijih posljedica je i umro. I pošto je to bio njegov osobni izbor to se onda zove samoubojstvom“.

A samoubojstva zajedno sa smrću od eksperimentalnih lijekova, nisu pokrivena policom osiguranja.

Oh, znam što sad mislite, pa to se dogodilo u Francuskoj. U SAD-u se takvo nešto nikada ne bi moglo dogoditi. Pa, žao mi je što vam moram reći, ali američki Savez za životna osiguranja je također rekao, da police životnog osiguranja mogu odbiti plaćanje, ako umrete od covid cjepiva, jer se radi o eksperimentalnom lijeku.

Eto, to je nešto što smo i sumnjali da bi se moglo dogoditi, a sada se upravo to i događa. Stoga je možda pravo vrijeme da provjerite svoju policu“.Zapratite nas i na našem Telegram kanalu
:  https://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp