Europarlamentarka Christine Anderson poručila u lice Trudeau – Vi ste sramota i molim vas da nas poštedite svog prisustva

Europarlamentarka Christine Anderson poručila u lice Trudeau – Vi ste sramota i molim vas da nas poštedite svog prisustva

Njemačka europarlamentarna zastupnica Christine Andreson otvoreno i u lice je poručila kanadskom premijeru Justinu Trudeou, da je najobičniji diktator koji je u svojoj zemlji prekršio sva moguća ljudska prava i zamolila ga da zajedno sa suprugom napusti EU parlament i poštedi ih svoje prisutnosti.

Njeno izlaganje prenosimo u cijelosti:

Gospodine Trudeau, vi ste sramota za svaku demokraciju. Molim vas, poštedite nas svog prisustva.

„Hvala vam! Na osnovu članka 195. htjela bih istaknuti, kako bi bilo prikladnije da se kanadski premijer gospodin Trudeau obrati ovom domu u skladu sa člankom 144.

Članku koji je posebno osmišljen da raspravlja o kršenju ljudskih prava, demokracije i vladavine prava. Što je očigledno slučaj s njim.

A, opet, premijer koji se otvoreno divi bazičnoj kineskoj diktaturi koja gazi osnvna ljudska prava progonom i kriminalizacijom vlastitih građana, tretirajući ih kao da su teroristi.

I to samo zato jer su se usudili suprotstaviti njegovom izopačenom konceptu demokracije. Zbog toga mu se ni u kojem slučaju ne bi smjelo dozvoliti da govori u ovom domu.

Gospodine Trudeau, vi ste sramota za svaku demokraciju. Molim vas da nas poštedite svoga prisustva. Hvala vam“.
Zapratite nas i na našem Telegram kanalu
:  https://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp